Benzin ve Motorine Zam Geldi! Akaryakıt Fiyatları Ne Kadar oldu?

Benzin ve Motorine Zam Geldi! Akaryakıt Fiyatları Ne Kadar oldu?

Benzin ve motorine gelecek zammın yanı sıra LPG'de indirim olacağı öğrenildi. Güncel olarak akaryakıttaki son durum nedir? Sizlere günel fiyat durumunu açıklayacağız. İstanbul, İzmir ve Ankara'daki fiyatlar da belli olacak. İşte akaryakıt zamlarına dair bilinmeyenler...

Akaryakıt fiyatlarındaki güncel gelişmeler gözler önüne serildi. Pek çok kişinin yakından takip ettiği detaylar ve dahası ortaya çıktı. Öte yandan bilinmeyenleri sizlerle paylaşacağız. Şimdi ise büyük bekleyiş sürüyor. Peki ya benzin ve motorin kaç TL zamlandı? Öte yandan LPG'de indirim beklentisi sürmekte. Cahit Saraçoğlu'ndan gelen paylaşım büyük ses getirdi.

Akaryakıt Zamları Açıklandı

Cahit Saraçoğlu'ndan gelen paylaşımla birlikte çeşitli detaylar ortaya çıktı. Pek çok kişinin yakından takip ettiği gelişmeler başta olmak üzere neler biliyoruz gözler önüne serilecek. "Motorin 25 lirayı, benzin 20 lirayı aşacak. Akaryakıtta zamlar yeniden yağmaya başladı. OPEC+ ülkelerinin arz kısıntısına gideceği söylentisi yurtdışı ürün fiyatlarını artırınca, içeride zamlar gelmeye başladı. Bugün motorine 1.10 lira, benzine 62 kuruş artış yürürlüğe girdi."

Zam Miktarı Belli Oldu

Akaryakıta ne kadar zam yapılacağı konusunda da detaylı bir açıklamada bulunarak "Bu gece yarısı ise motorine 1.38 lira, benzine ise 74 kuruş zam bekleniyor. Böylece motorin Ankara’da 25.71, İstanbul'da 25.62, İzmir'de 25.75 lira olacak. Benzin ise Ankara’da 20.73, İstanbul’da 20.60, İzmir’de 20.73 liraya çıkacak. Bu gece yarısı LPG’de 76 kuruş indirim var" ifadsine yer verdi.