Euro 37,18 %0,10
Dolar 34,28 %0,18
Sterlin 44,53 %0,08
Altın 3.010 %-0,05

Benzin ve Motorine Yeni Zam Kapıda! Akaryakıtta Eski Fiyatlar Çok Aranacak!

Akaryakıt fiyatlarında yeni gelişmeler yaşanacak. Benzin ve motorin fiyatlarını çok arayacağız. Çünkü artık 30 TL'yi geçebileceği ifade ediliyor. Peki ya brent varil petrol fiyatındaki son durum nedir? Güncel gelişmelerle birlikte merak edilenleri yanıtlayacağız.

Shell Akaryakıt İndirimi
Google News

Benzin ve motorine dair çeşitli fiyat gelişmeleri paylaşılıyor. Sürekli olarak değişen akaryakıtta yeni bir döneme girebiliriz. Artık 30 TL ve üzerinden akaryakıt alırsanız şaşırmayın. Pek çok kişinin yakından takip ettiği gelişmeler ve dahasına değineceğiz.

Akaryakıt Yeniden Zamlanacak mı?

Akaryakıt fiyatlarına yeni zam gelmesi durumunda ne gibi gelişmelerin yaşanacağı merak ediliyor. Benzin ve motorin fiyatları şu an için neredeyse 30 TL'ye ulaşmış vaziyette. Geçtiğimiz günlerde 97 kuruşluk benzin indirimi gelse de tek başına bir anlam ifade etmemekte. Dolayısıyla benzin ve motorin fiyatlarının tekrardan zamlanabileceği belirtiliyor.

Brent Varil Petrol Fiyatı Artıyor!

120 doların üzerine çıkan brent varil petrol, ister istemez akaryakıtı da etkilemekte. Dolayısıyla akaryakıt fiyatlarında yaşanan gelişmeler genel olarak zam şeklinde yansıyor. İstasyonlardaki uzun kuyruklar ve benzin motorinin bu kadar artması gibi alışık olmadığımız zaman dilimlerinden geçmekteyiz. Yakın zaman sonra hükümetten gelebilecek olası bir adım ile ÖTV ve KDV indirimi sağlanır mı göreceğiz. Çünkü bu şekilde birkaç TL'lik indirim sağlanabilir.

<