Euro 37,16 %0,05
Dolar 34,28 %0,17
Sterlin 44,54 %0,10
Altın 3.014 %0,11

Benzin ve Motorine Az Önce Yine Zam Geldi! Akaryakıt İstasyonları Sayaçları Deiştiremeye Yetişemiyor..

Akaryakıt fiyatlarındaki son dakika gelişmesi şaşırttı. Pek çok kişinin yakından takip ettiği akaryakıtta yeni zamlar ortaya çıktı. Benzin, motorin ve LPG fiyatı arttı mı? İşte geceden itibaren geçerli olan yeni zamlı fiyatlar ve çok daha fazlası haberimizde yerini aldı. Zamla beraber akaryakıt 30 TL'ye yaklaşmış durumda...

akaryakitta_buyuk_zam_h44621_b589b.
Google News

Benzin ve motorin fiyatlarının zamlanması dikkat çekti. Brent varil petrol fiyatının etkili olduğu bu artışla birlikte güncel fiyatlar ortaya çıktı. Öyle ki artık akaryakıt istasyonlarına gitmek çok daha zor bir hal alacak. Peki ya toplamda ne kadarlık bir zam geldi? Güncel benzin, motorin ve LPG fiyatları ortaya çıkıyor. Merak edilenler ise bu şekilde yanıt bulacak.

Fiyatlar Kaç TL Arttı?

Yeni gelen zamla birlikte benzin 1,45 TL ve motorin 1,38 TL arttı. Bu artış yüzdesel olarak da yüksekti. Ancak güncel gelişmelere baktığımızda artışın nedeni çabuk anlaşıldı. Zam kararının duyurulmasıyla birlikte araç sahipleri adeta şok oldu. Geceden itibaren uygulanan zam sonrası merak edilenler de yanıt buluyor.

Akaryakıt Pahalandı!

Akaryakıt fiyatları o kadar arttı ki hem motorin hem de benzin artık 25 TL'ye çok yakın. Böylelikle yakında 30 TL'ye benzin almak içten bile değil. Güncel fiyat gelişmeleri şok üstüne şok yaşatmayı başarıyor.

<