Euro 37,00 %0,13
Dolar 34,25 %-0,02
Sterlin 44,27 %0,00
Altın 2.996 %0,14

Benzin ve Motorin Fiyatlarına Ani Müdahale Yapıldı! Benzin ve Motorin Fiyatları 4 Lira Düşecek!

Akaryakıt fiyatlarıyla ilgili son dakika gelişmesi paylaşıldı. Pek çok kişi daha fazla zam gelecek diye düşünürken benzin ve motorinde indirim olacağı belirtildi. Yapılacak son zam iptal edildi ve onun yerine indirim gelişmesi meydana gelecek. Akaryakıtta araç sahiplerini neler bekliyor? İndirim oranı açıklanacak...

Shell Akaryakıt İndirimi
Google News

Brent varil petrol fiyatının düşmesiyle birlikte fiyatlara dair güncel gelişmeler paylaşıldı. Benzin ve motorin fiyatlarına dair çeşitli indirim haberleri gündeme geliyor. Üstelik zam gelişmesinin de iptal olması şaşırttı. Böylelikle bir süre boyunca benzine ve motorine düzenli indirim yapılabilir. Şimdi ise 4 TL'lik düşüş olacağı yönünde çeşitli açıklamalar yapılıyor.

Benzin ve Motorin Zammı İptal Edildi

Akaryakıt zammının iptal edilmesine yönelik gelişme vatandaşlar tarafından olumlu karşılandı. EPDK'dan gelen açıklama doğrultusunda benzine 0.79, motorinin litre fiyatına ise 2.25 TL'lik zam gelecekti fakat iptal edildi. EPDK bu açıklama ile araç sahiplerini sevindirmeyi başardı. Şimdi ise bambaşka gelişmeler meydana gelecek.

Akaryakıt 4 TL Düşebilir

Çeşitli iddialar doğrultusunda akaryakıt fiyatlarının 4 TL kadar düşeceği belirtiliyor. Bu da brent varil petrol fiyatının azalmasından kaynaklı. Dolayısıyla akaryakıt satın almayı planlayanlar bir süre daha indirim haberini bekleyebilir.

<