Euro 37,04 %0,19
Dolar 34,23 %-0,12
Sterlin 44,46 %0,38
Altın 3.014 %0,74

Benzin ve Motorin Fiyatı 6 TL Birden Düşüyor! Akaryakıt Fiyatları Bugün Güncellendi..

Akaryakıtta fiyat düşüşü bekleniyor. Benzin ve mazot alacaklara müjdeli haber verildi. Benzin ile motorin fiyatlarında indirim mi yapılacak? Brent varil petrolün güncel değerini görenler nedenini anladı. Peki indirim kararı ne zaman verilecek? İşte güncel detaylarla birlikte indirim tarihi...

akaryakıt
Google News

Akaryakıt fiyatlarındaki son dakika gelişmeleri masaya yatırılacak. Benzin ve motorin fiyatı ile ilgili neler biliyoruz? Pek çok kişi merak edilenleri yakından takip ediyor. Özellikle de brent varil petrol fiyatındaki değişimle birlikte fiyatlar iyice yerinden oynamıştı. Son zamanlarda indirim yapılmasının nedeni de buydu. Şimdi ise benzin ve motorinde toplam 6 TL'lik indirim için harekete geçildi. Peki bu indirim kararı ne zaman gelecek?

Akaryakıt Fiyatları Düşecek mi?

Akaryakıt fiyatlarının düşebileceği ve kısa süre içerisinde de benzin ile motorine yansıyacağı bilgisine ulaşıldı. Dolayısıyla eğer brent varil petrol fiyatını yakından takip ediyorsanız 100 dolar altına düştüğü söylenebilir. Benzin 19 TL motorin ise 21 TL civarlarında seyrettiği için indirimin bir an önce gelmesi bekleniyor.

Stoklar Henüz Bitmedi

Stokların henüz tükenmemesinden ötürü 99 dolar üzerinden alım gerçekleşmiyor. Dolayısıyla benzin ve motorin fiyatına da 6 TL'lik indirim henüz yansımadı. Fakat en kısa sürede yansıması beklenmekte. Dolayısıyla akaryakıta ilişkin güncel gelişmeler masaya yatırılacak. Pek çok kişinin yakından takip ettiği fiyat listesi yakında güncellenecektir. Brent varil petrol fiyatındaki son durum ve stoklar daha da belirleyici hale gelecek.

<