Euro 37,08 %0,31
Dolar 34,26 %-0,01
Sterlin 44,35 %0,22
Altın 2.999 %0,26

Benzin ve Motorin Alanlara 500 Lira Hediye Kampanyası Başladı! Bu Fırsatı Kaçırma!

ING Bank'tan gelen açıklama herkesi şaşırttı. 500 TL'lik akaryakıtın verileceği haberi iletildi. Yeni kampanya ile artan benzin ve motorine rağmen önemli bir fırsat sunulacak. Petrol Ofisi'nden bedava akaryakıt almak için gerekli şartlar nelerdir? İşte bankanın ve Petrol Ofisi'nin yeni kampanyasına dair detaylar...

Shell Akaryakıt İndirimi
Google News

ING Bank, önemli bir kampanyaya imza atmaya hazırlanıyor. Bankanın yeni kampanyası son zamanlarda fiyatı hızlı şekilde artan akaryakıt ile ilgiliydi. Benzin ve motorin başta olmak üzere LPG'ye de zam geldiği belirtilmişti. Gelinen bu noktada akaryakıt kampanyasından faydalanarak hediye 500 TL'lik akaryakıt alabilirsiniz. Petrol Ofisi ile anlaşma yapıldığı belirtildi.

12 Ay Taahhüte 500 TL Hediye!

12 ay boyunca her ay 500 TL'lik akaryakıt satın alanlara 500 TL'lik akaryakıt hediyesi verilecek. Petrol Ofisi üzerinden geçerli olacak bu alışverişte detaylar belli oldu. Pek çok kişi kampanyanın katılım tarihini merak ediyor. ING Bank müşterileri ise bu fırsatı kaçırmak istemedi. Son dakika detaylarını sizlerle paylaşmayı sürdüreceğiz.

Ödeme Şartı Çok Kritik!

Öte yandan 500 TL'lik akaryakıt için 12 ay boyunca akaryakıt alışverişi yapma şartı büyük öneme sahip. Eğer o ay 500 TL'lik akaryakıt alışverişi yapmaz iseniz o ayın tekrarlanacağını da unutmayın. Anlayacağınız bir yıl içerisinde her ay akaryakıt alışverişi yapma yükümlülüğüne sahip olacaksınız. ING Bank ve Petrol Ofisi anlaşması büyük dikkat çekmeye devam ediyor.

<