Euro 37,06 %0,25
Dolar 34,23 %-0,10
Sterlin 44,51 %0,49
Altın 3.012 %0,67

Benzin, Motorin ve LPG Fiyatları Değişti! Akaryakıt ve Otogaza Büyük İndirim Geldi

Akaryakıt fiyatlarına ilişkin yeni kampanyalar dikkat çekmekte. Benzin, motorin ve LPG otogazı ücretsiz şekilde alabilmek için kampanyalara katılmak zorundasınız. Yapacağınız alışverişlerde hediye akaryakıt verilecek. İşte detaylarıyla birlikte Petrol Ofisi'nden şaşırtan kampanya...

Güncel Akaryakıt Fiyatları1 Benzin ve Motorine Ne Kadar İndirim Geldi?
Google News

Benzin, motorin ve LPG'ye gelen zamlardan sonra çeşitli akaryakıt kampanyalarına yoğun ilgi gösteriliyor. Dolayısıyla bu kampanyalar hakkında neler biliyoruz? Petrol Ofisi üzerinden yapacağınız alışverişler büyük öneme sahip. Söz konusu alışverişlerle birlikte merak edilenler gözler önüne serilecek. 30 TL'lik bedava akaryakıt almak mümkün hale geliyor.

Akaryakıt Kampanyası Nedir?

150 Tl ve üzeri alışverişlerde geçerli olacak akaryakıt kampanyasında 30 TL hediye verilecek. Bununla da akaryakıt alabileceksiniz. Dolayısıyla benzin, motorin ve LPG satın alımına ilişkin önemli bir fırsat sunulacak. ING Bank müşterileri bu kampanyadan faydalanabilecek. Dolayısıyla bankaya ait kartlar ile alışveriş yapmanız büyük öneme sahip.

15 Mayıs'ta Bitiyor!

1 Nisan'da başlayan kampanyanın 15 Mayıs'ta sona ereceği bilgisi iletildi. Kampanyaya katılım için POAS yazıp 2205'e mesaj atmanız gerekmektedir. Böylelikle kampanyaya katılım için başvuruda bulunmuş olacaksınız. En kısa sürede tarafınıza dönüş yapılacak. Son zamanlarda dikkatleri üzerine çeken akaryakıt kampanyalarına bir yenisi daha eklenmişe benziyor. Güncel gelişmeleri sizlerle paylaşmaya devam edeceğiz.

<