Euro 37,16 %0,05
Dolar 34,28 %0,16
Sterlin 44,48 %-0,05
Altın 3.013 %0,08

Benzin, Motorin, LPG Fiyatları Aldı Başını Gidiyor! Ayrıca Enerji Fiyatlarına da Zam Geliyor!

Akaryakıt fiyatlarındaki güncel gelişmeler herkesi şaşırttı. Son zamanlarda dikkatleri üzerine çeken akaryakıtla ilgili neler biliyoruz? Benzin ve motorin tekrardan zamlanacak. Bu haberle birlikte benzin, motorin ve LPG fiyatıyla ilgili bilinmeyenleri aktardık. Yeni zam haberi araç sahiplerini üzdü.

akaryakıt.
Google News

Otomobil sahiplerini üzecek bir haber daha geldi. Akaryakıt fiyatlarındaki şok artış gözler önüne serildi. Pek çok kişinin yakından takip ettiği yükselişle birlikte yeni bir zam haberi daha duyuruldu. Peki ya akaryakıt fiyatları hakkında neler biliyoruz? Gündemde bomba etkisi yaratacak gelişmelerle birlikte merak edilenler tek tek yanıtlanacak. Öyle ki artık benzin ve motorin almak iyice lüks işi hale geldi.

Benzin ve Motorine Yeni Zam!

Mazot fiyatına gelen zamdan sonra benzin ve motorin tekrardan zamlanıyor. Bu geceden itibaren gelmesi beklenen benzinde 1,22 TL motorinde ise 1,49 TL'lik zam şok etkisi yarattı. Resmi açıklamanın yapılması sonrasında pompa fiyatlarına yansıyıp yansımayacağı belli olacak.

Enerji Fiyatları Artıyor!

Öte yandan brent varil petrol fiyatının artmasıyla birlikte zam kaçınılmaz oldu. Aynı zamanda dövizdeki son dakika gelişmesi de şaşırttı. Pek çok kişinin yakından takip ettiği fiyatlara ilişkin merak edilenler de yanıt buluyor. Bakalım akaryakıt fiyatları daha ne kadar artacak?

<