Euro 37,16 %0,03
Dolar 34,18 %0,03
Sterlin 44,56 %0,12
Altın 2.997 %-0,46

Benzin Düştü Otogaz Yükseldi! Güncel Akaryakıt Fiyatlarında İndirim ve Zam Şoku!

Akaryakıt fiyatlarındaki güncel detaylar gözler önüne serildi. Benzin fiyatlarındaki düşüş sevindirdi ancak otogaz fiyatı da arttı. İşte güncel fiyat listesine dair bilinmeyenler ve akaryakıttaki son gelişmeler haberimizde yerini aldı...

akaryakıt.
Google News

Akaryakıt fiyatları, son zamanlarda indirim ile gündeme geliyor. Pek çok kişinin yakından takip ettiği gelişmeler gözler önüne serildi. Öyle ki benzin ve motorinin düşmesine rağmen otogazın yükseldiği görülüyor. Peki ya güncel akaryakıt fiyatları hakkında neler biliyoruz? 

Ham Petrol ve Brent Petrol Düştü!

Ham petrol ile brent petrol fiyatlarının 100 doların altına gerilemesi sonrasında indirim üstüne indirim yapılıyor. Son olarak benzin fiyatlarının 1,54 TL gerilediği haberi iletildi. Bu duyurunun hemen ardından otogaz fiyatındaki değişim ise dikkat çekti. Otogaz fiyatlarının 30 kuruş arttığı vurgulandı. Zam haberi sonrasında daha ne gibi gelişmelerin yaşanacağı yakında ortaya çıkacak. Peki akaryakıt fiyatları daha fazla düşecek mi?

Akaryakıt Fiyatları Düşmeye Devam Edecek mi?

Akaryakıt fiyatlarındaki güncel gelişmeler gözler önüne serilmekte. Yakın zamanda benzin ve motorine yeni bir indirim yapılması mümkün hale gelebilir. LPG otogazdaki fiyat artışının nedeni ise merak edildi. Maliyetlerin artması nedeniyle zam yapıldığı bilinmekte.

<