Euro 37,18 %0,10
Dolar 34,27 %0,14
Sterlin 44,59 %0,20
Altın 3.018 %0,23

Belediye Çalışanlarına Promosyon İhalesi Tamamlandı! Rekor Promosyon Büyük Ses Getirdi!

Yeşilyurt Belediyesi'nin yapmış olduğu ihale ile birlikte belediye personellerine verilecek promosyon ödemesi belli oldu. Tek seferde rekor oranda ödeme yapılacak olması dikkat çekti. Gelen açıklama ile beraber 1030 personelin bu fırsattan yararlanacağı belirtiliyor.

belediye-calisanlari-nasil-bir-belediye-istiyor4c33b9548cb0c59fc8e9.
Google News

Belediye çalışanlarına yapılacak promosyon ödemesinde son durum paylaşıldı. Pek çok kişinin yakından takip ettiği promosyon ödemelerine ilişkin Yeşilyurt Belediyesi'ndeki son durum ortaya çıktı. Öte yandan Yeşilyurt Belediye Başkanı'ndan gelen açıklama büyük dikkat çekti. 1030 belediye personeli için güzel bir promosyon miktarının belirlendiği belirtiliyor.

İhale Tamamlandı!

27.050 TL'lik promosyonun ödeneceği belirtiliyor. İhalenin sonlanmasıyla birlikte belediye personellerine tek seferde yapılacak rekor ödeme büyük ses getirdi. Dolayısıyla çeşitli detaylara yer veriliyor. Belediye personelleriyle ilgili bu gelişme çalışanları çok sevindirdi.

Açıklama Yapıdlı

Öte yandan Çınar'dan gelen açıklamada “Yeşilyurt Belediyemizde birlikte aynı mesaiyi paylaştığımız çalışanlarımıza ekonomik yönden bir destekte daha bulunmanın büyük bir sevincini yaşıyoruz. Her biri bizim ayrı bir değer ve kıymet taşıyan personellerimizi ilgilendiren maaş promosyonu ihalesini sonuçlandırmış olduk." ifadesine yer verildi.

<