Beklenen Faiz Oranı Geldi! 0.55 Faiz  İle Borç Kapa Kredisi Başladı!

Beklenen Faiz Oranı Geldi! 0.55 Faiz İle Borç Kapa Kredisi Başladı!

Devlet destekli olmak üzere verilecek olan borç kapatma kredileri 0.55 faiz oranlarıyla birlikte 100.000 TL`ye kadar kredi onayı sunulacak. 100.000 TL`ye kadar kredi kullanacak olan kişiler 24 ay vadeli ve ilk taksit ödemeleri 90 gün ertelemeli kredilerini kamu ve bankalarında ve kamu destekli özel bankalar üzerinde kullanabilecek.

Devlet destekli olmuş olarak verilecek bu kredi kampanyasına duyurusunda ilk yapmış bankalardan bir tanesi olmuş olan Ziraat Bankası 0.55 faiz oranlarıyla birlikte borç kapatma kredisi esnaf olan vatandaşlara verecek olduğunu duyurdu. Ziraat Bankası üzerinden daha önce Kredi kullanmış bir esnaf 100 bin TL`ye kadar borcunuz var ise ve borçları kapatmak istiyorsanız banka şubelerinde 0.55 faiz oranları ile kredi kullanabilirsiniz.

Kamu Bankası Ziraat Bankası haricinde özel bankalar ve diğer kamu bankalarından da işlem yapılabilecek. Vakıfbank ve Halkbank`ın yapmış olduğu kampanya duyurusunda borç  kapata Kredisi olarak 100 bin TL`ye kadar kredi kullanmak isteyen kişiler emekli olması ve de emekli maaşlarına bu bankadan almaları durumunda onay alacak olduğu duyuruldu. Vakıfbank ve Halk Bank şubelerine giderek başvuru yapabilecekler.

İki banka haricinde Şekerbank İş Bankası Denizbank gibi bankalardan istediğiniz zaman 100.000 TL`ye kadar devlet destekli olmuş bu borç kapatma kredisi kampanyasına başvuru yapabilecek. Bankalar kendi özel müşterilerine düşük faiz oranları kredi verirken başvurus yapmış olduktan sonra eğer bu faiz oranları ile onay alamadıysanız banka kredi notunun düşük olduğu için bu şekilde onay verilmektedir.