Euro 37,17 %0,05
Dolar 34,27 %0,13
Sterlin 44,48 %-0,07
Altın 3.004 %-0,24

Bekçilik Sınavları Tarihi Ne Zaman? Bekçilik Giriş Belgesi Sorgulama 2022

Bekçilik sınavlarıyla ilgili güncel bilgiler paylaşıldı. Mahalle ve Çarşı Bekçisi olmak isteyenler sınava ne zaman girecek? Bekçilik Giriş Belgesi sorgulama nasıl oluyor? İşte sınava giriş tarihi ve çok daha fazlası haberimizde yerini aldı. 3250 yeni bekçi alımı için herkes sınavı bekliyor.

bekçi alımı
Google News

Bekçi olmak isteyenlerin yakından takip ettiği başvurulara ilişkin detaylar paylaşıldı. Mayıs ayı içerisinde başvuruların süresi sona ermişti. Şimdi ise sınav tarihiyle ilgili çeşitli bilgiler soruluyor. Üstelik Bekçilik Giriş Belgesi nasıl sorgulanır bundan da söz edeceğiz. Peki ya Bekçilik sınavlarında toplamda kaç kişi alınacak?

3250 Bekçi Alımı Yapılacak

Polis Akademisi bünyesinde işe başlayacak 3250 Çarşı ve Mahalle Bekçisi alımı başlıyor. Yazılı sınav sonrasında fiziki yeterlilik sınavı geçenlerin bekçi olmasına çok bir şey kalmayacak. Dolayısıyla büyük bekleyiş sürmekte. 3250 kişi arasında birinin de siz olması için bazı eksikleri tamamlamalısınız. Öncelikli olarak giriş belgenizin olup olmadığını kontrol etmek istiyorsanız nasıl sorgulama yapacağınızdan söz edelim.

Bekçilik Giriş Belgesi Sorgulama

Bekçilik Giriş Belgesi, e-Devlet üzerinden sorgulama yapıldığında ortaya çıkmaktadır. Bu sayede çok fazla bir uğraş gerektirmiyor. Öte yandan yazılı sınavın 17 Temmuz Pazar günü olacağını belirtelim.

<