Euro 37,17 %0,08
Dolar 34,28 %0,17
Sterlin 44,57 %0,14
Altın 3.000 %-0,38

Bedelliden Sonra Bu Sefer Farklı Bir Zam Daha Geldi! Askere Gidecekler Dikkat!

Bakaya kalanlara üzücü haber geldi. Bedelli askerliğe gelen zamdan sonra şimdi de sıra kaçaklara geldi. Bakaya kalanların yapması gereken cezai ödemelerde artış yaşanacak. Dolayısıyla aylık olarak ne kadar verilmesi gerektiği merak edildi. İşte detaylar ve çok daha fazlası haberimizde...

bedelli askerlik
Google News

Bedelli askerliğin 80 bin TL olmasından sonraki süreç içerisinde yeni bir zam daha geldi. Ancak bu sefer zammın bakaya durumunda olanlar için yapıldığı belirtiliyor. Askerlikte bakaya durumunda ödenmesi gereken ücretin ilave olarak ceza ödemesi gerekecek. Toplamda ne kadar ödeme yapması gerektiği merak ediliyor. Detaylarıyla birlikte bakaya durumunda askerlerin ödemesi gereken miktarı belirtiyoruz.

1167 TL Ceza Ödemesi!

Aylık 1167 TL'lik ceza ödemek zorunda kalabilirsiniz. Askerin 12 ay bakaya kalması durumunda aylık olarak 1167 TL ödeme yapması gerekecek. Öte yandan bedelli askerlik ödemesine ek olarak bu cezanın ödeneceğini belirtelim. Bedelliye gelen zammın şoku henüz atılamamışken şimdi de yeni bir zammın gelmiş olması şaşırttı. Askerlikte ödemelerin iyice arttığı belirtiliyor. Gerek bedelli ve gerekse cezai ödemelere ciddi anlamda zam geldi.

Bakaya Kalmak Ne Demek?

Bakaya kalmak, Sevke tabi olduğu halde sevkini yaptırmayanlar ile sevk edildiği birliğe katılmayanları tanımlamak için kullanılır. Öte yandan kaçak olmanın farklı bir adıdır diyebiliriz. Dolayısıyla bakaya kalan kişilere uygulanan para cezasında artış yaşandı.

<