Bankalardan Gelen Ödeme Haberi Emeklileri Sevindirdi! SSK Bağ-Kur'lulara Anında 1800 TL Ödeme!

Bankalardan Gelen Ödeme Haberi Emeklileri Sevindirdi! SSK Bağ-Kur'lulara Anında 1800 TL Ödeme!

Bankalar, emeklilere ödeme yapmaya hazırlanıyor. 1800 TL'lik ödeme birkaç gün içerisinde tamamlanacak. SSK ve Bağ-Kur emeklileri promosyon ödemelerini ne zaman alacaklar? Bankaların emeklilere yapacağı ödemelerde bazı şartlar bulunuyor. Promosyon şartlarını haberimizde açıkladık.

SSK ve Bağ-Kur emeklilerinin beklediği haber geldi. Yıllar prim yatırıp ve sigortalı olarak çalışıp emekli olan kişiler bu sevindirici haber karşısında ne kadar alacağını merak ediyor. Bankaların yapacağı ödemeler tek tek listelendi. Promosyon ödemeleri büyük dikkat çekiyor. 3 yıllık anlaşma neticesinde emekli maaşınıza göre artacak şekilde promosyon ödemesi yapılacak. Peki hangi banka ne kadar ödeme yapıyor? Kamu ve özel bankalarından gelen açıklama emeklileri heyecanlandırdı.

Emeklilere 2100 TL'lik Fırsat!

Emekli vatandaşlar, bankalardan promosyon ödemeleri alacak. 2100 TL'ye varan kazanç söz konusu olacak. TEB, Garanti Bankası, İş Bankası, Akbank ve Ziraat Bankası'nın sağladığı bu ödemelerde en çok dikkat çeken bankalar arasında TEB bulunmakta. TEB, 1500 TL'ye kadar maaş alanlar 1200 TL ödeme sahibi olacak. 1500 TL ile 2500 TL arasındaki emekli maaşlarında 1500 TL'lik ödeme emeklilere yapılıyor. 2500 TL ve üstündeki maaşlarda ise 1800 TL ödenecek. Ayrıca 300 TL'lik harcama indirimi uygulanacağını belirtelim.

Promosyon Ödemesi Şartları

Promosyon ödemelerinde emeklilik şartının dışında bazı hususlara da dikkat edilmeli. En az 3 yıl boyunca emekli maaşınızı promosyon alacağınız bankadan temin etmelisiniz. Anlaşma sağlandığı takdirde birkaç gün içerisinde ödemenizi alabilirsiniz.