Bankalar Faiz Oranlarında Ciddi Düşüş Gerçekleştirdi! 0.55 Oranla Kredi Alabilirsiniz!

Bankalar Faiz Oranlarında Ciddi Düşüş Gerçekleştirdi! 0.55 Oranla Kredi Alabilirsiniz!

Garanti Bankası 0.55 faiz ile kredi vermekte mi? Merakı içinde olmakta olan vatandaşlar için açıklama resmi internet sayfası üzerinden paylaşıldı. Son dakika yapılmış olan duyuruyla birlikte ihtiyaç kredisi kullanmak isteyen vatandaşlara 10.00 TL kredi sunulmakta. Başvurular yapılmaya başlandı.

Kredi başvurusu için Garanti Bankasını seçen vatandaşlar için 0.55 faiz oranı üzerinden hemen kullanabilmesine yönelik bir kampanya düzenlemekte. 10.000 TL tutarına kadar alınabilmekte olan kredi imkanlarından ödemesini düzenli bir şekilde gerçekleştirmekte olan her vatandaş yararlanabilecek. Kredi notuna göre verilecek krediden sizlerde yararlanmanız mümkün. Garanti Bankası mevcut hesap sahibi olmakta olan müşterilerse hemen internet bankacılığı ile başvurularını yapabilir.
 

Sigorta Şartı Gerekli!
0.55 faiz oranı ile Garanti Bankası kredisini kullanmak istemekte olan vatandaşlar öncelik ile olarak sigortalı bir işte çalışması şartını sağlaması gerekmekte. Son 6 ay dönemi içerisinde sigorta primleri işveren tarafından eksiksiz şekilde ödenmekte olması gerekmekteydi. 1200 ve üzeri kredi notuna sahip vatandaşlara anında onay verilmekte. Mevcut bankalara karşı ise ödeme problemi bulunmakta ve hali hazırda çalışmayan vatandaşların kredi kampanyasından faydalanması mümkün olmamakta.

 

Düşük Faiz Oranı!
10.000 TL tutarına kadar, 0.55 faiz oranı ile sunulacak olan kredi kampanyası için başvurular alınmaya başlandı. İnternet bankacılığı, mobil uygulama ve de bankaya ait şubeler üzerinden başvurularını yapabilmektesiniz. Garanti Bankası hesabınız bulunuyor fakat internet şubesi için şifre sahibi değil iseniz talep ederek oluşturabilmektesiniz.