Euro 37,14 %-0,02
Dolar 34,28 %0,16
Sterlin 44,59 %0,18
Altın 3.003 %-0,26

Banka Kampanyası ile Emeklilere Rekor Promosyon Ödemesi

Bankanın sunduğu fırsatlarla beraber önemli avantajlara değinildi. Hangi banka emekli vatandaşlara promosyon konusunda öncelik sağlıyor? Üstelik yeni zamlarla birlikte binlerce liralık ödeme yapmakta. Dolayısıyla asgari ücret seviyesinde ödeme almak isteyenler bu haberi dikkatli bir şekilde okumalı.

Para Logo
Google News

Emekliler, bankanın sunduğu kampanyalarla birlikte önemli avantajlardan yararlanmakta. Özellikle de son zamanlarda promosyon ödemelerinde yapılan zamlar dikkat çekti. Artık 5000 TL'lik ödeme ile rekor miktarda ödeme almak sizin elinizde. Seçeceğiniz bankanın sunacağı fırsatlar değişkenlik göstereceği için buna dikkat etmeniz gerekiyor. Güncel olarak hangi bankanın daha iyi avantajlar sunduğunu sizlerle paylaşacağız.

5000 TL Promosyon Bankadan!

Emekli vatandaşlar, eğer 3 yıl boyunca anlaşma yaptığı bankadan emekli maaşını alma taahhüdünü verir ise promosyon ödemesi almaya hak kazanıyor. Dolayısıyla bu gelişme ile birlikte ING Bank'ın kampanyası çok konuşulacak.

ING Bank'tan Emekliye Ödeme!

ING Bank, emekli vatandaşa 5000 TL'ye varan promosyon ödemesi yapmakta. Üstelik ödemelerin yanı sıra emekli arkadaşlarınızı bankaya davet etmeniz durumunda kişi başına önemli bir ödeme de  yapılacak. Böylelikle alacağınız parayı 6000 TL'ye çıkarabilirsiniz. Güncel olarak promosyonla ilgili bilgiler ve çok daha fazlası haberimizde yer almaya devam edecek.

<