Euro 37,01 %0,15
Dolar 34,26 %-0,03
Sterlin 44,33 %0,17
Altın 2.990 %-0,06

Balinalar Metaverse Coinlerine Akın Etti! Peki Hangi Metaverse Coinlere Yöneldi?

Balinalar, birkaç aylık süre içerisinde BTC'den çok metaverse ile ilgilenmeye başladı. Neden ise BTC ve ETH'deki ani düşüşler. Önünü bir türlü göremeyen balina yatırımcılar, şu an için trend haline gelen metaverse coinlere yöneldi. Peki hangi metaverse coinlerini satın alıyorlar?

ceek coin
Google News

Son dönemde BTC'de yaşanan değer kaybı ve çeşitli sıkıntılardan sonra metaverse coinlerine olan ilgi arttı. Dolayısıyla yalnızca klasik yatırımcı değil aynı zamanda balinalar da çeşitli metaverse coinleri ile ilgileniyor. Analizlerle birlikte dört coinin ön plana çıktığı belirtildi. Peki hangi coinler balinaların kıskacında? İşte kripto para piyasalarında yaşanan gelişmelerle birlikte piyasadaki son durum...

Hangi Coinleri Alıyorlar?

WhaleStats verileri gösteriyor ki balinaların elinde tuttuğu metaverse coinleri arasında MANA, GALA, SAND VE ENJ hiç şüphesiz çok. Sıklıkla bu dört coine yöneliyorlar. Projeleri ile gelecek vaat ettikleri belirtilen coinler, yalnızca yatırımcılar değil balinaların da dikkatini çekti diyebiliriz. BTC ve ETH'de yaşanan düşüşlerle birlikte metaverse coinlerinin bir kısmı parlamaya başladı.

Bu Coinler Artacak mı?

Metaverse coinleri arasında bazıları hali hazırda bir anda yükselişe geçmiş coinlerdir. Dolayısıyla yeniden yükselip yükselmeyeceği tam olarak kestirilememekle beraber eğer alım yapmayı planlıyorsanız yatırım tavsiyelerine uymamanız gerektiğini belirtiyoruz. Kendi analizinizi yaparak hareket etmelisiniz. Paylaştığımız haberin de yatırım tavsiyesi olmadığını belirtelim.

<