Bakanlıktan 1100 TL Ödeme Hesaplara Yatmaya Başladı! PTT'den Paranızı Hemen Çekebileceksiniz

Bakanlıktan 1100 TL Ödeme Hesaplara Yatmaya Başladı! PTT'den Paranızı Hemen Çekebileceksiniz

Nakdi destek ile beraber 1100 TL hesaplara yatmaya başladı. PTT'den gidip paranızı çekebileceksiniz. Peki ya destek programına nasıl başvuru yapacaksınız? Güncel detaylar ve çok daha fazlası gözler önüne serildi. Başvuru şartlarıyla birlikte yapılacak ödemeye ilişkin bilgi haberimizde...

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı'nın vermiş olduğu desteğe bir yenisi daha eklenmişti. Aile Destek Programı kapsamında vatandaşlara ödenecek olan 1100 TL'lik ödemeye dair neler biliyoruz? Pek çok kişinin yakından takip ettiği detaylar ve çok daha fazlası yanıt bulacak. Öyle ki yardıma ilişkin bazı bilgiler de verilecek. Nasıl başvuru yapacağınız ve ödemelerin nereye yatacağı gibi detayları aktaracağız.

Destek Programına Nasıl Başvurulur

Aile Destek Programı'na başvurmak istiyorsanız Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı'nın resmi internet sitesine girmelisiniz. Sonrasında ise desteğe ilişkin bilgilere tıklayarak gerekli değerlendirme formunu doldurmanız gerekiyor. Başvurunuzu yaptıktan sonra ise tarafınıza SMS ile dönüş sağlanacaktır. Bu nedenle 1100 TL'lik aile destek ödemesi almak isteyenlerin bu şekilde başvuru yapabileceği belirtiliyor.

PTT'den Ödeme Yapılacak

Öte yandan ödeme almaya hak kazanmış iseniz 1100 TL'lik ödemenizi PTT'den teslim alabilirsiniz. Bu sayede dar gelirli ailelere yardım sağlanmış olunacak. Nakdi destek bu noktada aileler için oldukça önemli.