Euro 37,03 %0,18
Dolar 34,25 %-0,05
Sterlin 44,47 %0,40
Altın 3.011 %0,64

Bakanlık Zam Kararını Duyurdu! Ödemelere Rekor Zam Geldi!

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Derya Yanık'ın yaptığı açıklama doğrultusunda ödemelere zam geldiği duyuruldu. Vakıf aracılığıyla toplanan bağışlar düzenli olarak vatandaşa ödenmekte idi. Şimdi ise Nisan ayından itibaren yeni bir zam yapılacak. Böylelikle vatandaşa daha fazla ödeme gerçekleşecek.

Para Logo
Google News

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Derya Yanık, yaptığı açıklama ile yeni dönemde yapılacak destek ödemelerine zam geldiğini duyurdu. Peki 2021 ve 2022 yılı ödemeleri arasında ne kadar fark var? Yüzde kaç zam yapıldı merak ediliyor. Güncel gelişmelere ilişkin merak edilenler yanıt bulmak üzere. Zamma dair detayları paylaşıyoruz.

Şehit ve Gazi Yakınlarına Ödeme Zammı

Şehit ve gazi yakınlarına verilen düzenli ödemeye ilişkin zam kararı açıklandı. Derya Yanık'ın açıklamasında zam detayına da değinildi. Geçtiğimiz yıldan Mart ayına kadar 1500 TL'lik ödemeler Nisan ayından itibaren 2600 TL'ye çıktı.

Vakıf Ödemeleri Hakkında Konuştu

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Derya Yanık, Türkiye Şehit Yakınları ve Gaziler Dayanışma Vakfı'nın sağladığı ödemelerle ilgili konuştu. Yalnızca 15 Temmuz şehit ve gazileri için değil aynı zamanda genel olarak şehit ve gazi statüsünde olan kişiler için de ödeme sağlandığı bilgisini verdi. Yapılan zamma değindi ve 2600 TL ödeneceğini vurguladı. Bu gelişme ile birlikte Nisan ayı ödemeleri merak konusu haline geldi. Pek çok kişinin yararlanabileceği bu ödemelere dair ne zaman ödemeler gerçekleşecek ykaın zamanda öğreneceğiz.

<