Euro 37,09 %0,31
Dolar 34,26 %-0,03
Sterlin 44,46 %0,39
Altın 3.012 %0,69

Bakanlık Duyuru Yaptı! 1833 Personel Alacak! Hemen Başvuru Yapınız..

OGM'nin duyurusuna göre yeni alımlar yapılacak. Sözleşmeli personel mi yoksa kadrolu alım mı yapılacağı merak edildi. Orman Genel Müdürlüğü'nden gelen açıklama doğrultusunda başvuru tarihi ve hangi pozisyonlarda alım yapılacağı kesinleşti. Söz konusu gelişmelere dair merak edilenler yanıt buldu.

Orman Genel Müdürlüğü 1833 Personel Alacak!
Google News

Orman Genel Müdürlüğü'nün yayınladığı ilana göre 1833 personelin istihdam edileceği belirtildi. Taşra teşkilatında çalışacak kişilerin hangi başvuru şartlarını karşılaması gerektiği merak ediliyor. İstihdam edilecek kişiler için merak edilenler yanıt buluyor. Hangi meslekler için bu alımlar gerçekleşecek? KPSS şartı aranıyor mu?

KPSS Şartı Aranmakta!

KPSS (B) Grubu puan sıralamasının şartlar arasında olduğu ve buna göre alımların yapılacağı belirtildi. Dolayısıyla KPSS şartının olduğunu vurgulayalım. Ancak bir diğer detay ise hangi pozisyonlarda istihdam sağlanacağı idi. 283 orman mühendisi, 50 orman endüstri mühendisi ve 1500 orman muhafaza memuru alımı gerçekleşecek.

Sözleşmeli Personel Alınacak!

Öte yandan alımların sözleşmeli personel olacağını belirtelim. Kadrolu alım gerçekleşmeyecek. Alımların ne zaman başlayacağı da merak ediliyor. Pek çok kişinin başvurulara ilgi gösterdiği belirtildi. Alımların 4-10 Nisan arasında olacağını belirtelim. Orman Genel Müdürlüğü-Kariyer Kapısı Kamu İşe Alım ile Kariyer Kapısı üzerinden başvurulara gerçekleşecek. e-Devlet şifreniz üzerinden bunu sağlayabileceksiniz.

<