Bakan Vedat Bilgin'den Asgari Ücret Yorumu! EYT'lilere de Göz Kırptı!

Bakan Vedat Bilgin'den Asgari Ücret Yorumu! EYT'lilere de Göz Kırptı!

Bakan Vedat Bilgin'in açıklamaları gündemdeki yerini aldı. Asgari ücret zammı ve EYT düzenlemesi hakkında konuştu. Peki ya kendisi tam olarak neler söyledi? İşte merak edilenler ve dahası haberimizde yerini alıyor. Güncel detayları sizlerle paylaşacağız.

Bakan Vedat Bligin'den gelen açıklamalar dikkat çekti. Pek çok kişinin yakından takip ettiği detaylar ve çok daha fazlası ortaya çıkıyor. Öyle ki güncel bilgileri sizlerle buluşturacağız. Son zamanlar damgasını vuran asgari ücret ve EYT tartışmasındaki son durum nedir? İki konu da mutlak sonuca ulaşacak mı? Asgari ücret için 10 bin TL iddiaları büyük dikkat çekiyor. Asgari ücrete dair bizleri neler bekliyor yanıt bulacak.

Asgari Ücret Kaç TL OLacak?

Bakan Vedat Bilgin, katıldığı yerde önemli bir açıklamaya imzasını attı. Asgari ücrete dair yüksek bir örnek verdi ve sözlerini şu şekilde devam ettirdi: “Ben de bireysel olarak asgari ücret 20 bin 25 bin lira olsun diyebilirim. Ama bunun gerçekçi olması lazım. İşverenin ödeyebileceği bir sınırda olması gerekir”

EYT İçin de Konuştu

Öte yandan Bakan Vedat Bilgin'in EYT için de konuştuğu ve önemli ifadelere yer verdiği belirtiliyor. Gelen açıklamada “EYT'lilerle ilgili Aralık ayı içinde kapsamlı, bütün sorunları aşmaya yönelik düzenleme yapılacak. Aralık ayı başında yapılacak. Çok detaylı bir çalışma, her insanın özel durumu var. Primler araştırılıyor, özelliklere bakılıyor. Endişeleri giderecek şeffaf düzenleme yapılacak.” ifadesine yer vermesi dikkat çekti. Şimdi ise nasıl bir gelişme yaşanacak hep birlikte göreceğiz.