Euro 37,19 %0,13
Dolar 34,27 %0,15
Sterlin 44,61 %0,23
Altın 3.006 %-0,16

Bakan Nebati'den Konut Fiyatlarına İlişkin Yeni Açıklama Geldi

Hazine ve Maliye Bakanı Necati Nebati'den gelen açıklama büyük ses getirdi. Son zamanlara damgasını vuran konut fiyatlarındaki yükselişe ilişkin merak edilenler yanıt buldu. Öyle ki dikkatleri üzerine çekecek bir açıklama yapıldı. Bakan Nebati, Ekim ayını işaret ederek komite toplantısı sonrası neler söyledi?

nureddin-nebati-aa-1712584_2.
Google News

Bakan Nebati, konut fiyatlarındaki yükselişe dair yaptığı açıklama ve çeşitli önlemlerle gündeme geldi. Fiyat İstikrarı Komitesi'nin toplantısı sonrasında açıklamada bulunan Hazine ve Maliye Bakanı, çeşitli gelişmelere yer verdi. Peki ya konut fiyatlarındaki yükseliş için Ekim ayı neden bu kadar önemli?

Konut Fiyatları Düşecek mi?

Konut fiyatlarının artması ve kiralara artış sınırlaması getirilmesi dikkat çekmişti. Şimdi ise nasıl bir gelişme yaşanacak merakla bekleniyor. Dolayısıyla tüm bu gelişmelerle birlikte merak edilenler yanıt bulacak. Konut fiyatlarındaki son gelişmeye ilişkin bazı detaylar haberimizde yerini alıyor.

Bakan Nebati Açıkladı!

Hazine ve Maliye Bakanı Necati Nebati'den gelen açıklamada “Komite, önümüzdeki ekim dönemine tarımsal ürünlerin temel girdilerde arz - talep dengesinin sağlanmasına; konut piyasasında fiyat mekanizmasını bozan adımlara karşı alınabilecek tedbirler üzerinde çalışılmasına ayrıca Türkiye Ekonomi Modeli kapsamında ithalata bağımlılığı azaltıcı yatırımlara hız vermek ve üretim, ihracat ile istihdamı artırmak amacıyla Organize Sanayi Bölgelerinin geliştirilmesine ve desteklenmesine yönelik adımların atılmasına karar vermiştir.” ifadesine yer verildi.

<