Euro 37,11 %-0,07
Dolar 34,29 %0,18
Sterlin 44,52 %0,04
Altın 3.017 %0,21

Bakan Duyurdu! Ödemeler Resmen Başladı

Bakanlıktan gelen SED ödemesi haberi büyük ses getirdi. Pek çok kişinin yakından takip ettiği gelişmeleri sizlerle paylaşacağız. 328 milyon TL'lik ödemenin hemen ardından kişi başına aylık ne kadar ödeme yapılacak merak edildi. Çocuklarla ilgili çeşitli gelişmelere yanıt veriliyor.

Para Logo
Google News

Bakan Yanık, yaptığı açıklama ile dikkatleri üzerine çekti. Pek çok kişinin yakından takip ettiği gelişmeler ve dahası açıklandı. Öyle ki Derya Yanık'ın ifadeleri sonrasında herkes hesabını kontrol etmeye başladı. Çünkü ödemelerin yapıldığı duyuruldu. Sosyal ekonomik destek adıa altında yapılan ödemeler ortaya çıktı. Ağustos ayı itibarıyla pek çok kişinin hesabını kontrol etmesi gerektiği belirtiliyor. Peki ya kimler ne kadar ödeme alacak?

SED Ödemeleri Ne Kadar?

SED için ne kadar ödeme yapılacağı merak ediliyor. Öyle ki Bakan Derya Yanık'ın ifadesi doğrultusunda ”SED’den yararlanan çocuklarımız için ailelerin hesaplarına Ağustos 2022 ödemesi olarak toplam 328.311.460 TL yatırdık." açıklaması yapıldı. Toplamda 328 milyon TL'yi geçen ödemlerle birlikte kişi başına düşen miktar merak edildi.

2337 TL Ödeme!

Milyonlarca TL'lik destekle birlikte her bir çocuk için 2337 TL'lik ödeme yapıldığı vurgulanıyor. Bu haberle birlikte hesaplarını kontrol edenler ödemenin yatıp yatmadığını kontrol etti. Sizler de gerekli yerlerden başvuruda bulunarak SED ödemesi alıp alamayacağınızı öğrenebilirsiniz.

<