Euro 36,99 %-0,01
Dolar 34,26 %0,02
Sterlin 44,46 %-0,03
Altın 3.029 %0,06

Ayda Bin 577 Lira Taksitle Ev Sahibi Olabilirsiniz! Vakıfbank, Ziraat Bankası ve Halkbank Açıkladı!

Konut fiyatları, her ne kadar korona döneminde tarihin en yüksek miktarlarına çıksa da son bir aydır gerileme evresine girdi. Bu dönemi fırsat bilen milyonlarca vatandaş, bankaların kredi paketlerini incelemeye başladılar. Bankalar, 2022 yılı ile birlikte vatandaşlar için uygun taksit imkanlarıyla konut kredisi vereceklerini açıkladılar.

Konut kredisi
Google News

Konut kredisi faiz oranlarında en popüler olarak Vakıfbank, Ziraat Bankası ve Halkbank karşımıza çıkıyor. Her üç firma da özel bankalara göre çok daha düşük faiz imkanlarıyla konut kredisi sunuyor. Bu sayede üç bankadan da kredi çeken vatandaşlar, aylık kira gelirlerinin altında bir rakamla ev sahibi olabilecekler.

Ziraat Bankasından ‘’Sıfır Konut Kredisi’’ Müjdesi

Ziraat Bankası, ‘’Sıfır Konut Kredisi’’ adını taşıyan projesi ile kendi evinin hayalini kuran vatandaşlar için kolaylık sağlamaya devam ediyor. Sabit oranlı olmak üzere geri ödemeli konut kredisi için 100 bin lira tutarındaki konut kredisini sadece 1.20 faiz oranı ile sağlıyor. Bankadan sağlanan kredi, 10 yıl üzerinden aylık 1.577 liraya geri ödenebiliyor.

Halkbank ‘’Evim Sıfır Konut Kredisi’’ Müjdesi

Halkbank, konut kredisi kapsamında vatandaşlarımız için 100 bin liralık krediyi aylık sadece %1.20 oranında faiz ile sunuyor. Alınan konut kredisi, 120 aylık vade ve aylık 1.577 liralık taksitlendirme ile geri ödenebiliyor.

Vakıfbank ‘’Sarı Panjur Sıfır Konut Kredisi’’ Müjdesi

Hayalindeki eve kavuşmak isteyenlere bir müjde de Vakıfbank tarafından iletildi. Banka, 100 bin liralık konut kredisi için aynı şekilde %1.20 oranında faiz uygulamaktadır. Bu sayede vatandaşlar, aylık 1.577 liralık bir ödeme ile 120 ay içerisinde borçlarını tamamlayabiliyorlar.

<