Ayçiçek Yağına 55 TL İndirim Yapılıyor!

Ayçiçek Yağına 55 TL İndirim Yapılıyor!

Sıvıyağ fiyatlarındaki son durum gözler önüne seriliyor. Gelinen noktada Migros'un 5 litrelik ayçiçek yağı fiyatları neden 100 TL'ye kadar düştü? işte güncel gelişmeler ve çok daha fazlası haberimizde yerini alacak. Dolayısıyla merak edilenleri sizler için paylaşıyoruz.

Bu markette ayçiçek yağı oldukça indirimli satılacak. Peki ya hangi kampanya kapsamında bu mümkün olacak. İndirim için belirli şartların karşılanması gerekmekte. Güncel bilgileri sizlerle paylaşacağız ve merak edilenleri yanıtlayacağız. Dolayısıyla ayçiçek yağı ile ilgili merak edilenler tek tek ortaya çıkıyor.
Ayçiçek Yağı İndirimde mi?
Ayçiçek yağının indirime girip girmediği merak edildi. Migros'tan gelen haber doğrultusunda fiyatlardaki güncel durumu açıklayacağız. Vakıfbank'ın kampanyası ile birlikte Migros'tan sanal kart ile yapacağınız alışverişlerde 55 TL indirim sağlanıyor. Böylelikle ayçiçek yağının 5 litresi ortalama 100 TL'ye tekabül etmekte. Dolayısıyla aşağıda yer alan güncel fiyat listesini inceleyerek sizler de satın almayı planladığınız sıvıyağ hakkında bilgi edinebilirsiniz. Dolayısıyla merak edilenler ve çok daha fazlası yanıt bulacağa benziyor. Gelinen durumu sizlerle paylaşmaya devam edeceğiz.
Migros Güncel Ayçiçek Yağı Fiyatları
Migros Ayçiçek Yağı 5 litre:152,50TL
Emek Ayçiçek Yağı 5 litre:163,90TL
Orkide Ayçiçek Yağı 4 litre:157,50TL
Yudum Ayçiçek Yağı 4 litre:163,90TL