Euro 36,97 %-0,04
Dolar 34,28 %0,10
Sterlin 44,38 %-0,19
Altın 3.001 %-0,85

Ayçiçek Yağı Fiyatı 5 Litresi 62 TL'ye Kadar Düştü! Vatandaş sıvıyağ Kuyruğu Oluşturdu

Sıvıyağ satın almak isteyenlere müjdeli haber verildi. 5 litresi 62,25 TL'ye sıvıyağ alabilirsiniz. Bu uygun fiyatlı ürünü nereden alacaksınız? Markasının ismi ve nereden temin edebileceğinize dair yeni bilgiler ortaya çıktı. Uygun fiyatlı sıvıyağ için yapılması gerekenler paylaşıldı.

Ayçiçek Yağı
Google News

Sıvıyağ fiyatında yaşanan gelişmeler dikkat çekti. 5 litrelik fiyatı 62,25 TL'ye düşen ürün merak ediliyor. İnternet üzerinde satılan pek çok sıvıyağ ürünü fiziksel marketlere göre daha uyguna satılabilmekte. Ancak çeşitli kargo parası ve stok sorunuyla birlikte marketler daha sık tercih ediliyor. Hal böyle olunca çeşitli kampanyalar kimi zaman avantajlı olabilmekte. En son olarak bir sıvıyağ markasının 5 litrelik ürünü 62,25 TL'ye sattığı ortaya çıktı. Peki bu ürün nedir?

Sıvıyağ Markası İndirime Gitti!

Bir internet sitesinde dikkat çeken sıvıyağ fiyatı insanları harekete geçirdi. 5 litrelik mısır yağı 62,25 TL'ye satılıyor. Ev yemeklerinde ve kızartmalarda kullanılan mısır yağının Olin markasına ait olduğu öğrenildi. Düşük fiyatı nedeniyle pek çok kişi için dikkat çekici olduğu belirtiliyor.

Olin Markalı Yağ Satılıyor!

Olin markalı sıvıyağ ürünlerinin fiyatı oldukça uyguna satılmakta. Bu nedenle son zamanlarda daha fazla tercih ediliyor diyebiliriz. Ürünü satın almak isteyenler internet sitesi üzerinden işlem yapabilir.

<