Euro 37,15 %0,05
Dolar 34,28 %0,18
Sterlin 44,49 %0,00
Altın 3.014 %0,09

Asgari Ücrette Zam Açıklaması AKP Genel Başkan Yardımcısı'ndan Geldi!

Asgari ücret zammına ilişkin yeşil ışık yakıldı mı? Pek çok kişinin yakından takip ettiği asgari ücret zammına ilişkin AKP Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Özhaseki'den açıklama geldi. Son dakika gelişmeleri ve merak edilenleri sizlerle paylaşacağız. Öyle ki artık 2022 yılında ikinci bir asgari maaş zammı gelebilir.

Para Logo
Google News

Asgari ücrete ne zaman zam yapılacağı konusunda büyük bir merak vardı. Pek çok kişi detayları yakından takip etmek istiyordu. Hal böyle iken merak edilenler de yanıt buldu. Öyle ki asgari ücretlilerin alım gücü yılbaşından bu yana yüksek oranda düştü. Dolayısıyla yapılan 2022 zammının eridiği görüldü. Şimdi ise alım gücünün tekrardan yükselmesi için yeni bir zammın yapılıp yapılmayacağı soruluyor. Detaylar en kısa sürede paylaşılacak. AKP Genel Başkan Yardımcısı Özhaseki neler söyledi?

Özhaseki'den Açıklama!

AKP Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Özhaseki'nin yaptığı açıklama dikkatle dinlendi. Alım gücü düşen vatandaşlara değinerek çeşitli açıklamalarda bulunan Özhasekii, önemli noktalardan söz etti.

Asgari Ücrete Zam Gelecek mi?

Asgari ücrete yeni bir zam bekleniyor mu merak edilmekte. Özhaseki'nin açıklamasında Önemli olan burada fiyat baskılaması kadar aynı zamanda da insanların alım gücünün artmasıdır. Eğer ki alabiliyorsanız o önemli. Alamıyorsanız, gücünüz yetmiyorsa, alım gücünüz yok olmuşsa işte tehlikeli olan bu. O yüzden de enflasyon karşısında sabit gelirliyi, dar gelirliyi ezdirmemek, hakkını savunabilmek, gelirlerini daha artırıcı bir takım tedbirler almak da hükümetin işi. Bu konuda da sırayla yavaş yavaş hepsi geliyor. Dün iki müjde vardı, önümüzdeki günlerde yine gelir. Sabır" açıklamasına yer vermesi şaşırttı.

<