Euro 37,13 %0,47
Dolar 34,22 %-0,13
Sterlin 44,41 %0,27
Altın 3.010 %0,62

Asgari Ücretlilere Müjde Hesabınıza Ekstra Para Yatacak..

Asgari ücretli vatandaşların merak ettiği gelişmeler ve çok daha fazlası gözler önüne serildi. Milyonların merak ettiği ödeme için müjdeli haber verildi. Ekstra para almak için gerekli şartlar nelerdir? Son zamanlarda asgari ücretliler için önemli bir ödeme sinyali verilmişti. İşte detaylar...

Para Logo
Google News

Asgari ücretlilere verilen kredi müjdesi ile yaşananlar merak edildi. Hangi banka bu fırsatı sunacak? İhtiyaç kredisi çekmek istiyorsanız doğru yerdesiniz. Merak edilen gelişmeler ve çok daha fazlası gözler önüne seriliyor. İşte gündeme dair ortaya çıkanlar ve çok daha fazlası haberimizde yerini alacak. Asgari ücretli vatandaşların çekebileceği krediye dair detayları sizlerle paylaşacağız.

İhtiyaç Kredisi Veriliyor!

Garanti BBVA, asgari ücretli vatandaşlar için kredi verecek. İhtiyaç kredisinin vade oranı 3 yıl olarak belirtildi. Üstelik faiz oranı da merak ediliyor. Çeşitli fırsatlarla birlikte 3 ay ertelemeli kredi verileceği ortaya çıktı. Peki ya başka neler biliyoruz? Garanti BBVA'nın bu fırsatı sunuyor olması heyecanla karşılandı. Neticede kredi çekmeye hazırlanan pek çok asgari ücretli çalışan bulunuyor.

Kredi Kampanyası Ne Zaman Bitiyor?

Asgari ücretlilere verilecek ihtiyaç kredisinin ne zaman sona ereceği merak edildi. Gerekli bilgileri Ziraat Bankası ve Garanti Bankası üzerinden alabilirsiniz. Şubeye giderek istediğiniz soruyu rahatlıkla sormanız mümkün.

<