Euro 37,15 %0,03
Dolar 34,28 %0,17
Sterlin 44,51 %0,04
Altın 3.015 %0,13

Araç Sahiplerine Bir Üzücü Haber Daha Geldi! Sigorta Prim Fiyatına Zam Geldi!

Trafik sigorta primindeki artış gözler önüne serildi. Mayıs ayından sonra Haziran'da %25'lik artış haberi verildi. Peki ya araç sahipleri artık azami ne kadar ödeme yapacak? Üstelik prim artırma yetkisinde de değişiklik yapıldığı belirtiliyor. Tüm bu gelişmelerle birlikte sigorta primlerine dair bilinmeyenler haberimizde...

Para Logo
Google News

Trafik sigorta primindeki artış Mayıs ayına göre %25 oldu. Dolayısıyla Haziran ayından itibaren daha yüksek ücretlerle karşılaşıyoruz. Öyle ki trafik sigorta primindeki artırma ve azaltma yetkisi de değişti. Yüzdelik olarak %20'lik bir yetki verildiğini belirtelim. Son zamanlarda araç sahiplerinin yakından takip ettiği bu gelişme ile birlikte yeni masraflar edinildi.

Yeni Zamlar Gelecek mi?

Trafik sigorta primlerindeki artıştan sonra Temmuz ayında nasıl bir gelişme yaşanacak merak ediliyor. Şu an için net bir açıklama yapılmadı. Dolayısıyla büyük bekleyiş sürmekte. Otomobil sahiplerinin trafik sigortası için yapacakları ödeme ciddi oranda arttı. Yüzdelik artışın büyüklüğü yanı sıra önümüzdeki aylarda da zam sinyali verildi.

Otomobiller Masraflı Oldu!

Pandemiden bu yana otomobil satın almak iyice masraflı hale geldi. Yalnızca otomobilin değeri değil aynı zamanda çeşitli sigorta masrafları da pahalandı. Bu da demek oluyor ki sıfır veya ikinci el otomobil satın alacakları başka ödemeler de bekliyor.

<