Araç Sahipleri Depoları Fullemek İçin Sıraya Girdi! Akaryakıta 5 TL Zam Geliyor!

Araç Sahipleri Depoları Fullemek İçin Sıraya Girdi! Akaryakıta 5 TL Zam Geliyor!

Akaryakıt fiyatlarına gece yarısı okkalı zam geliyor! Araç sahipleri depoları fullemek için acele etmeli. Benzin, motorin ve LPG'ye tam 4 TL zam yapılacak. Bayram öncesi sürpriz bir haberle karşılaşıldı. Akaryakıt zammıyla ilgili güncel fiyatlar ve detaylar haberimizde. Depoları doldurma vakti geldi, zam gece yarısından itibaren geçerli olacak.

Araç sahiplerine büyük bir şok yaşanıyor. Gece yarısı akaryakıt fiyatlarına okkalı bir zam geliyor. Benzin, motorin ve LPG'ye peş peşe zam yapılacak. Akaryakıt zammı tam 4 TL birden olacak. Bayram öncesi yola çıkmayı düşünen sürücüler büyük bir şaşkınlık içerisinde. Peki, güncel akaryakıt fiyatları ne kadar? Güncel benzin, motorin ve LPG fiyatları kaç TL? İşte 26 Haziran 2023 güncel akaryakıt fiyatları...

Kurban Bayramı Tatili ile Birlikte Akaryakıt Fiyatlarına Okkalı Zam Geliyor

Kurban Bayramı tatilinin başlamasıyla birlikte milyonlarca kişi yollara döküldü. Hem bayram için akraba ziyaretleri yapılacak, hem de tatil için yola çıkılacak. Ancak, araç sahiplerini şok edecek bir haber geldi. Kurban Bayramı'nda yola çıkacaklara kötü haber verildi. Akaryakıt fiyatlarına okkalı bir zam geliyor. Dolar kurunun yükselmesiyle birlikte benzin, motorin ve LPG fiyatlarına zam haberi verildi. Üstelik tam 4 TL birden zam yapılacak. Depoları fullemek için acele edin, çünkü gece yarısından itibaren pompa fiyatları değişiyor. Akaryakıt zammıyla ilgili son dakika gelişmeleri ve detaylar haberimizde...

akaryakittt.jpg

Bayrama Bir Gün Kala Akaryakıta Okkalı Zam

Akaryakıta gece yarısı okkalı bir zam geliyor. Araç sahipleri depoları fullemek için hızlı davranmalı. LPG, motorin ve benzin fiyatları yükseliyor. Benzin ve motorine tam 4 TL'yi bulan büyük bir zam yapılacak. LPG fiyatlarına ise 66 kuruşluk bir zam geliyor. Araç sahipleri bayrama zam haberiyle giriyor, bayram zehir olacak. Özellikle dolar kurundaki yükseliş, zam haberini tetikledi. Bu gece yarısından itibaren zamlı fiyatlar pompaya yansıyacak.

Merkez Bankası Faiz Kararı ve Petrol Fiyatlarındaki Yükseliş Akaryakıt Fiyatlarını Artırıyor

Özellikle Merkez Bankası'nın faiz kararı sonrası fırlayan dolar kuruna brent petrol fiyatlarındaki yükseliş de eklenince akaryakıt fiyatları rekor üstüne rekor kırmaya başladı. 26 Haziran'ı 27 Haziran'a bağlayan gece yarısı akaryakıta okkalı bir zam yapılacak. Bu nedenle depoları doldurmak için sadece saatler kaldı. Araç sahipleri hızlı davranmalı. İşte 26 Haziran 2023 güncel akaryakıt fiyatları:

benzinn.jpg

İSTANBUL

  • Benzin: 24.04 TL
  • Motorin: 23.87 TL
  • LPG (Otogaz): 10.59 TL

ANKARA

  • Benzin: 24.48 TL
  • Motorin: 24.28 TL
  • LPG (Otogaz): 10.77 TL

İZMİR

  • Benzin: 24.47 TL
  • Motorin: 24.36 TL
  • LPG (Otogaz): 10.66 TL