Euro 36,96 %-0,01
Dolar 34,26 %0,05
Sterlin 44,31 %-0,33
Altın 2.991 %-1,20

Apple'dan Ucuz iPhone Telefon Müjdesi! iPhone Cep Telefon 4 Bin TL'ye Satacak..

Apple akıllı telefonlarla ilgili yeni bir müjde vermeye hazırlanıyor. Yeni Apple telefonu büyük dikkat çekti. Ucuz fiyatı ile görenlerin beğenisini kazanacak. Özelliklerine bakıldığında ise oldukça başarılı bir model ile karşılaşıyoruz. Peki iPhone telefonun modeli ne olacak?

EdJrGjrqwaEKXDWmnoFVGN.
Google News

Apple, her kesimden insana erişebilmek için ucuz bir telefon çıkarmaya hazırlanıyor. Yenilenmiş telefon modeli ile karşımıza çıkacak olan Apple, önemli bir değişikliğe imzasını atacak. Fiyatı ve özellikleri ile üst performans gösterecek olan telefonun ismi ne olacak merak ediliyor. Ayrıca fiyatına ilişkin baz yorumlar da yapıldı. Telefonun ismi hakkında birden fazla seçenek olduğu için de bazı gelişmeler merak ediliyor. Apple'ın ürünleri yine adından söz ettirecek.

Telefonun Adı Belli Oldu mu?

Öncelikle telefonun ismi konusunda kesin bir açıklama yapılmış değil. Ancak  iPhone SE 3, iPhone S 2022, iPhone SE Plus gibi isimlerin koyulabileceği düşünülüyor. Bu konu ile ilgili yakın zamanda bir açıklama gelecektir.

Apple Ne Kadara Satılacak?

Öte yandan Apple telefonun satış fiyatına ilişkin de çok fazla yorumda bulunuldu. Ortalama 4000 TL civarında bir telefon olması bekleniyor. Apple ürünlerinin genel olarak pahalı olduğunu düşünürsek bu fiyatın fazlasıyla uygun olacağı belirtilmekte. Apple akıllı telefonlarına ilişkin güncel gelişmeler hakkında bilgi vermeye devam edeceğiz.

<