Annelere Müjde! Çocukların Eğitimi İçin 20 Bin TL Verilecek

Annelere Müjde! Çocukların Eğitimi İçin 20 Bin TL Verilecek

Annelere çocukların eğitiminde kullanabilmeleri için 20 bin TL destek paketi sunulacak. Alınan bilgiler neticesinde nakit destek kredi paketi bugün devreye girdi. Ev hanımı olan veya sigortalı olarak bir iş yerinde çalışan anneler destek paketinden yararlanma hakkına sahip oluyor. İşte haberin devamı...

Ev hanımı olan veya sigortalı olarak bir iş yerinde çalışan anneler kredi başvurusu yapma imkânına sahip. İlgili bankalara giden anneler, okul için ihtiyaç kredisi çekeceklerini söyleyerek 20.000 TL destek paketinden yararlanma hakkına sahip olacak.

Destek paketinden kimler yaralanma hakkına sahiptir?

Destek paketinden yararlanmak isteyen kişilerin kredi notu bu anlamda önemli bir husus olarak göze çarpıyor. 20 bin TL'lik destek paketinden yararlanmak isteyen annelerin gerekli hususları taşımaları gerekiyor. Yani okul ihtiyacı için kredi destek paketinden yararlanmak isteyen annelerin kredi notu bu anlamda en önemli husustur.

Denizbank, 20.000 TL'ye kadar ihtiyaç kredisi veriyor. Bu krediden yaralanmak isteyen annenin kredi notu 1350 ve üzerinde olması gerekiyor. DenizBank SMS ile kredi başvurusu yapmak için ise Kredi yazıp boşluk bırakıp T.C. kimlik numaralarını da yazarak 3280 numarasına kısa mesaj atılıyor. 5 dakika içerisinde kişilerin ne kadar kredi onayı aldığını ise bu kısa mesaj ile belli oluyor. Kredi onayı alan kişiler nüfus cüzdanı ile en yakın bankaya giderek, kredi başvurusunda bulunma imkânına sahip oluyor.

Finansbank'tan 20.000 TL kredi onayı alıp alamadığını öğrenmek isteyen kişiler T.c. kimlik numaranızı 5030 numarasını mesaj olarak göndererek bu işlemi gerçekleştiriyor. Akbank işbankası Ziraat Bankası teb Bankası ve ING bank gibi bankalarda ihtiyaç kredisi veren diğer bankalardır.