Euro 36,99 %-0,01
Dolar 34,26 %0,02
Sterlin 44,46 %-0,03
Altın 3.029 %0,06

Ankaralılar İstedi! 2022 Tofaş Şahin Üretime Başlıyor! Sıfır Şahin Araba Ne Zaman Satışa Başlayacak?

2022 model Tofaş Şahin üretimi konusunda büyük bir istek var. Yakın zamanda üretime başlanacağı ifade ediliyor. Peki Tofaş Şahin aracı ülkemizde ne zaman satışa çıkarılacak? Üretim yerleri şimdiden belli oldu. İşte son model Tofaş Şahin için yapılan çeşitli açıklamalar ve duyurular...

Sıfır Şahin ArABA
Google News

Efsane otomobil modellerinden biri olan Tofaş Şahin, neredeyse 12 yıldır üretim yapmıyor. Efsaneleşen tasarımı ile pek çok kişinin dikkatini çeken aracın günümüzde hala satıldığını belirtelim. Ülkemizde büyük ilgi ile karşılandığı için çeşitli modifiyeler ve işlemlerle araç canlı tutuluyor. Peki Tofaş Şahin'in yeni modeli ne zaman gelecek? Yakın zamanda üretime başlanacağı ifade edildi. 2022 model olması nedeniyle dikkatleri üzerine çekecek.

Tofaş Şahin Ne Zaman Üretilecek?

2022 model Tofaş Şahin'in ne zaman üretileceğiyle ilgili çeşitli sorular soruluyor. Son olarak Mısır ve Etiyopya'da üretimi gerçekleştirilen otomobilin yeniden buralarda faaliyete geçeceği belirtildi. Ülkemizde satışının yapılması ise ne zaman gerçekleşir merak konusu haline geldi.

2022 Eylül'de Satılacak

Tofaş Şahin üretiminden sonra ülkemizde ne zaman satılacağı merak ediliyordu. Ortaya çıkan bilgilere göre 2022 yılı Tofaş Şahin çıkış tarihi Eylül ayı olabilir. Henüz tam anlamıyla resmi bir gelişme yok ancak çeşitli iddialar bize bunu gösteriyor. Bakalım merakla beklenen Tofaş serisi için önemli bir hamle yapılacak mı? Araç fiyatlarının bu kadar arttığı bir zamanda Tofaş'ın satışa başlaması pek çok şeyi değiştirebilir.

<