Ankara'da 3+1 Daire 80 Bin TL'ye Satılıyor! Ankara'da Konuk Fiyatları Düştümü?

Ankara'da 3+1 Daire 80 Bin TL'ye Satılıyor! Ankara'da Konuk Fiyatları Düştümü?

Ziraat Bankası, gayrimenkul hizmeti ile 80 bin TL'lik evi açık artırma usulü ile satacak. 3+1 evin özellikleri merak ediliyor. Evin nerede olduğu ve ne zaman inşa edildiği gibi detaylı bilgiler paylaşıldı. Peki bu ev nasıl satın alınabilir? 115 metrekare olması nedeniyle dikkat çektiği belirtiliyor.

Ziraat Bankası'nın gayrimenkul ile ilgili yayınları takip ediliyor. Açık arttırma usulü verilen bu evler oldukça uygun fiyatlardan satılabilmekte. Piyasa fiyatının çok daha düşük hali ile başlayan ihale sistemine dayanan satışlar, ilgiyle karşılandı. Özellikle de son zamanlarda 3+1 evin 80 bin TL fiyat biçilmesi şaşırttı. Peki evin özellikleri nelerdir? Ziraat Gayrimenkul üzerinden nasıl ev alınıyor? İşte açık arttırma ile ilgili bilinmeyenler ve uygun fiyatlı evin özelliklerini sizlerle paylaşıyoruz.

3+1 Daire Özellikleri

Ankara Çubuk'ta bulunan ev, 1993 yılında inşa edildi. Evin 3 oda 1 salonu bulunuyor. 115 metre kareye sahip olması nedeniyle tercih edilme ihtimali yüksek bir ev özelliği taşımakta. Yavuzselim semtinde yer alan evin nasıl satın alınacağı da merak ediliyor. Açık arttırma ile alabileceğiniz ev için belirli bir teminat bedeli ödemeniz gerekmekte.

Ziraat Gayrimenkul ile Ev Almak

Ziraat Bankası'nın gayrimenkuller için yapılan açık artırmalarına katılabilirsiniz. Yukarıda belirttiğimiz evin açık artırması 80 bin TL'den başlıyor. Minimum artırma bedeli 1000 TL olmakla beraber, teminat bedelinin de 4800 TL olduğu açıklandı. İnternet sitesi üzerinden detaylı bilgi edinebilirsiniz. Konumunu ada ve parsel bilgisiyle görüntüleyebilirsiniz. Evi görmek için https://e-satis.ziraatbank.com.tr/gm-details.intengo?gayrimenkulId=16275&cid=9302545#11792 bağlantı adresini ziyaret edebilirsiniz.