Ankara Büyükşehir Belediyesi Doğalgaz Yardım Başvurusu! Ankara Büyükşehir Belediyesi Kış Yardımı Nasıl Alınır?

Ankara Büyükşehir Belediyesi Doğalgaz Yardım Başvurusu! Ankara Büyükşehir Belediyesi Kış Yardımı Nasıl Alınır?

ABB'nin vermiş olduğu doğalgaz yardımı dikkat çekti. Her ay kartlara yüklenecek 500 TL ile doğalgaz faturalarınızı ödeyebilirsiniz. Ankara Büyükşehir Belediyesi'nin Kara Kış Destek Paketi'ne nasıl katılınır merak ediliyor. Doğalgaz yardımı başvurusu için yapılması gerekenleri sizlerle paylaşacağız.

Ankara Büyükşehir Belediyesi'nin yurttaşlarına vermiş olduğu doğalgaz yardımı kısa sürede büyük ilgi gördü. Kış mevsimi yaklaşırken havaların soğumasıyla beraber doğalgaz kullanımı iyice arttı. Kara Kış Destek Paketi ile en kısa sürede daha fazla yurttaşa destek çıkılması bekleniyor. Başkent Kartı'na yatırılacak 500 TL ile binlerce vatandaşımız bundan yararlanabilecek. Daha önce de yapılan açıklamada şu sözlere yer verilmişti: “186 bin 209 ailemizin Başkent Kart’larına dört ayda toplam 2 000 150’şer TL’den 400 Milyon 349 bin 350 TL doğal gaz desteğimizin 500 TL’lik ilk ödemesini bugün gerçekleştirdik". Verilecek destekler için nasıl başvuru yapılacağı da öğrenildi. İnternetten başvurunun yanı sıra yüz yüze görüşmelerle de form doldurabilmek mümkün olacak.

Kara Kış Doğalgaz Destek Paketi

Ankara Büyükşehir Belediyesi tarafından verilecek doğalgaz desteğinde, 500 TL'lik yardımlar her ay gerçekleşecek. Toplamda 400 milyon TL'lik bir destek verilmesi planlanıyor. Başvuruların nasıl yapılacağı ise merak edildi.

ABB Doğalgaz Yardımı Başvurusu

Ankara Büyükşehir Belediyesi doğalgaz yardımı için ön müracaatta bulunmalısınız. Sosyal Hizmetler Daire Başkanlığı'na giderek bu işlemi gerçekleştirebilirsiniz. TC Vatandaşı olmak, Ankara'da yaşamak ve muhtaçlık sınırının altında bir gelire sahip olmak gerekmektedir.