Euro 37,08 %0,31
Dolar 34,26 %-0,01
Sterlin 44,35 %0,22
Altın 2.999 %0,26

Anında 10 bin TL Kredi Veren Bankalar! 1000 TL Faizsiz Kredi de Veriyor!

Bankanın vermiş olduğu kredi dikkat çekti. Hangi dijital bankacılık ile faizsiz kredi almak mümkün? Üstelik düşük faiz ile 9 bin TL'lik kredi de çekebilirsiniz. Vade süresini ister uzun ister kısa seçin. Bankadan acil bir şekilde kredi çekmek isteyenler bu fırsatı değerlendirmeli...

Para Logo
Google News

N Kolay, dijital bankacılık hizmeti vermekte. Bankanın yaptığı hamlelerle birlikte 10 bin TL'lik kredi sahibi olmak çok kolay hale geldi. Üstelik faiz oranının düşük olmasıyla birlikte 1000 TL'lik kredide herhangi bir faiz talep edilmemekte. Hal böyle olunca faiz konusunda önceliğiniz var ise N Kolay'ı tercih edebileceksiniz. Ayrıca vade sayısına ilişkin de önemli bir gelişme yaşanıyor?

Sıfır Faizli Kredi Mümkün!

Sıfır faizli kredi çekerek sizler de faiz konusundaki tüm sıkıntıları halledebilirsiniz. 1000 TL'lik kredinin uygun koşullarda verileceği belirtildi. Bunun yanı sıra vade sayısında  büyük kolaylıklar sağlanacak. Dijital bankacılıkla birlikte yeni müşterilere de çeşitli avantajların sağlandığı belirtiliyor.

0,99 Faiz Uygulanacak!

9 bin TL kredi için 0,99 faiz oranının uygulanacağı belirtildi. Seçeceğiniz vadeye göre ise ödemeniz daha fazla veya daha düşük olabilir. Bu yüzden vade sayısının önemine dikkat çekelim. 9 bin TL'de düşük faiz verilmesi de olumlu karşılandı. Bakalım N Kolay'ın bu kampanyası ne zamana kadar sürecek? Detaylarıyla birlikte aktarmaya devam edeceğiz.

<