Euro 37,16 %0,11
Dolar 34,28 %0,16
Sterlin 44,48 %0,00
Altın 3.015 %0,15

Altının Gramı 5 Ay Sonra Kaç TL Olacağını Şimdiden Açıkladılar..

Gram altın bundan aylar sonra kaç TL olacak? Pek çok kişinin yakından takip ettiği ve araştırdığı gelişmeleri sizlerle paylaşacağız. ONS altın da dahil olmak üzere bilinmeyenler ortaya çıkacak. Altın fiyatlarına dair uzman görüşleri haberimizde yer alıyor. İşte çeşitli altın analizleri...

altın
Google News

Altın fiyatları, FED'in faiz artırımı karşısında nasıl bir yol izleyecek? Gram altının kaç TL olacağı merak ediliyor. Aylar sonra yaşanabilecek olası güncel gelişmeler ve dahası dikkatleri üzerine çekebilir. Özellikle de altın fiyatlarıyla ilgili çok fazla soru sorulmakta. Son birkaç hafta içerisinde artış eğiliminde olan altına karşı bilinmeyenler açıklandı. Çeşitli altın uzmanları ve analistlerin yaptığı açıklamalar dikkatle takip ediliyor.

Altın Fiyatları Artar mı?

Gram altının fiyatı aylar sonra artacak mı sorusu gündemdeki yerini aldı. Özellikle de FED'in faiz artırımı sonrası paranın nakitte kalmasının daha iyi olabileceği ifade ediliyor. Tüm bunların yanı sıra gram altın için 900 TL'nin kritik olduğu da belirtildi. Gram altın yakın zamanda çok daha hızlı değer kazanabilir mi göreceğiz.

ONS Altın Çok Kritik!

ONS altın için 1800 doların kritik seviye olduğu öne çıktı. Özellikle de 2000 dolara yaklaşması ile gündemde yer alan ancak sonra ciddi oranda değer kaybına uğrayan ONS, şimdilerde ise tekrardan yükseliş ile adından söz ettiriyor.

<