Euro 37,13 %0,44
Dolar 34,22 %-0,13
Sterlin 44,44 %0,35
Altın 3.011 %0,63

Altın Uzmanı Tarih vedi Açıkladı! Altının Gramı 2 Bin TL Olacak!

Altın uzmanı gram ve çeyrek altın için öyle bir açıklama yaptı ki herkes şaşırdı. Söz konusu gelişme ve çok daha fazlasına ilişkin merak edilenleri yanıtlıyoruz. ONS altın kaç dolar olacak? Gram altın için 2 bin TL tahmininde bulunuldu. Bu nedenle güncel gelişmeler merak ediliyor.

altın
Google News

Altın uzmanından gelen açıklamalar şok etkisi yaratıyor. Pek çok uzman ve analist, çeşitli açıklamalar ile gündeme gelmekte. Ancak Cihat Çiçek'in söyledikleri daha fazla yankı buldu. Son dönemde değer kaybeden altına karşı nasıl bir hamlede bulunulacak? FED'in faiz artırımı sonrasında yaşananlar gözler önüne serildi. Altın iyice değer kaybediyor. Gram ve çeyrek altındaki son durum yatırımcıları bir noktada üzdü. Ancak öyle bir iddia ortaya atıldı ki gram altının fiyatı bir anda zirveye çıkabilir.

Gram Altın 2 bin TL Olur mu?

Şu an için 900 TL seviyesinde olan gram altının 2 bin TL'ye çıkması zor gibi gözükse de beklentilerin bu yönde olduğunu söylemeliyiz. ONS altının da 2 bin dolar barajını geçeceği belirtiliyor. Elbette bunlar çeşitli görüşler fakat altın uzmanları dünya çapında hemen hemen benzer söylemlerde bulunuyor. Piyasalardaki dengesizlik de fiyatları etkilemekte.

Rus Ukrayna Savaşı Sıkıntı!

Rusya ve Ukrayna arasındaki savaşla birlikte pek çok kişi merak edilenleri araştırıyor. Altın fiyatlarının savaştan ötürü hızlı bir şekilde yükselişe geçtiği görülmüştü. Şimdi ise daha sakin bir ortamın yaşanmasından mıdır bilinmez altın fiyatları iyice değer kaybına uğradı.

<