Euro 37,13 %0,47
Dolar 34,22 %-0,13
Sterlin 44,41 %0,27
Altın 3.010 %0,62

Altın Uzmanı İslam Memiş Gram Altının Yükselişe Geçeceği Tarihi Açıkladı

Altın fiyatlarıyla ilgili güncel gelişmeler ve çok daha fazlası haberimizde yer alacak. Altın uzmanı olarak bilinen İslam Memiş, gram altında kritik bir fiyat verdi. Peki ya 15 Mayıs 2022'de altın fiyatları ne zaman yükselir? Gram, çeyrek ve ONS altındaki son durum masaya yatırıldı.

altın
Google News

Altın fiyatlarına dair güncel gelişmelerin yanı sıra Altın Uzmanı olarak bilinen İslam Memiş'in yaptığı açıklamalar da çok konuşuldu. Pek çok kişinin yakından takip ettiği ünlü isim neler söyledi? Gram altın için fiyat verdi ve bu fiyata ulaşması durumunda altın için her şeyin daha iyi olacağını vurguladı. Peki ya altın hakkında neler biliyoruz?

Gram Altın 950 TL'yi Geçer mi?

Gram altının 950 TL'yi geçmesi durumunda çok daha ileri seviyelere ulaşacağını belirtti. Dolayısıyla bu gelişmeler ışığında merak edilenler de yanıt buldu. Pek çok yatırımcının yakından takip ettiği fiyat listesinde Mayıs ayının da kritik olabileceği söyleniyor. Altına dair güncel fiyat durumu başta olmak üzere çok daha fazlası masaya yatırılacak.

Altın Yükselecek mi?

Bu konuda çok fazla açıklamada bulunuyor. Uzmanlar, altına dair çeşitli tahminlerini paylaşmakta ve analizlerini duyurmakta. Dolayısıyla büyük bekleyişin devam ettiğini vurgulayalım. Gram altın 900 TL ve ONS altın ise 1800 dolar seviyelerinde. Bu sınırdan düşmemeleri oldukça önemli. Aksi halde altın fiyatları daha da düşebilir. Altına ilişkin çok fazla iddia ortaya atılıyor ve yakın zamanda fiyat listesine dair güncel gelişmeler elde edebiliriz.

<