Euro 37,14 %0,46
Dolar 34,22 %-0,13
Sterlin 44,48 %0,45
Altın 3.010 %0,60

Altın Uzmanı İslam Memiş: Altının Gramı 1500 TL Olacağını Duyurdu..

18 Mayıs altın fiyatlarındaki gelişme dikkat çekti. Pek çok uzmanın yorumlarıyla birlikte altın fiyatları yükselecek mi sorusunun yanıtını arandı. İslam Memiş'e göre gram altın ne zaman 1500 TL olacak? Resmen tarih veren ünlü isim, ilginç bir değerlendirmede bulundu.

altın
Google News

Altın Uzmanı olan İslam Memiş'in açıklamaları büyük ses getirdi. Pek çok kişinin merak ettiği altın fiyatlarına ilişkin güncel gelişmeleri de aktardı. Son zamanlarda altına dair çok fazla soru soruluyor. Özellikle de gram altının kaç TL olacağı merak edilmekte. Peki yapılan yorumlarla birlikte altın fiyatları için neler söyleniyor? Çeşitli analiz ve değerlendirmeler sonucunda önemli gelişmeler elde edildi. İşte güncel detaylarla birlikte merak edilenler ve çok daha fazlası haberimizde yer alıyor.

Gram Altın 1500 TL Olacak mı?

Gram altın için 1500 TL'ye çıkacağı yönünde bir iddia mevcut. Dolayısıyla altın fiyatları bu kadar yükselir ise pek çok yatırımcı artışa sevinecektir. Üstelik kısa vadede böyle bir beklentinin olduğunu belirtelim. Tüm ihtimaller dahilinde altın fiyatları büyük öneme sahip.

İslam Memiş Uyarıyor!

Altın yatırımcılarını uyaran İslam Memiş, kısa ve orta vadede beklenmesi yönünde uyarıda bulundu. Öyle ki altın o kadar hızlı çıkabilir ki pek çok kişi bu seviyeden sonra düşeceğini iddia edebilir. Son zamanlarda değer kaybı ile adından söz ettire altına ilişkin bilinmeyenlerden söz etmeye devam edeceğiz.

<