Euro 37,15 %0,03
Dolar 34,28 %0,17
Sterlin 44,51 %0,04
Altın 3.015 %0,13

Altın Uzmanı Altının Gramın 1050 TL Olacağını Duyurdu! Gram Altın, Çeyrek, 22 Ayar Bilezik Kaç TL..

Altın fiyatları hızlı şekilde yükseliyor. Yaşanan gelişmelerle birlikte gram altının 900 TL'ye ulaşması şaşırttı. ONS altın hakkında neler biliyoruz? Peki ya altın artmaya devam edecek mi? Gram altın için tahmini fiyatı duyanlar şok oldu. Altın uzmanı öyle şeyler söyledi ki gündemdeki yerini aldı.

altın
Google News

Altın fiyatlarındaki gelişmelerle birlikte altın uzmanından şok açıklamalar geldi. ONS ve gram altın ile ilgili bulunduğu tahminlerle adından söz ettiriyor. Öyle ki beklentilerini görenler şok olacak. Pek çok yatırımcının yakından takip ettiği fiyatlar ve çok daha fazlası gözler önüne serilecek. Altın satın almak isteyenler çeşitli detayları yakından takip ediyor. Peki ya altın kaç TL olacak?

 Gram Altın Düşecek mi?

Gram altının 900 TL'nin altına inmeyeceği ifade edildi. İslam Memiş'in söylediğine göre altın, düşse dahi çok fazla değer kaybetmeden belirli bir seviyenin üzerine çıkacaktır. Bu da demek oluyor ki FED faiz kararları altını tam anlamıyla etkilemeyecek. Bu gelişme sonrasında yaşanacaklar ve çok daha fazlası gündemdeki yerini alacak.

Altın Ne Zaman Artacak?

Altın fiyatlarının artması bir noktada arz talep döngüsüne bağlı olduğundan bu konuda net bir açıklamada bulunulmuyor. Gram altının 900 TL'yi geçmesi bir yana ONS altının da 1900 dolara ulaşması ve sonrasında rekora doğru ilerlemesi beklenebilir.

<