Euro 37,16 %0,05
Dolar 34,28 %0,16
Sterlin 44,48 %-0,05
Altın 3.013 %0,08

Altın Uzmanı Altını Olanları Uyardı! Çeyrek, Gram Altın, 22 Ayar Bilezik ve Cumhuriyet Altını Kaç TL..

Altın fiyatlarındaki son durum ve çok daha fazlası araştırılmakta. Altın, şu an kaç TL'den satışa sunuluyor? Öyle ki güncel fiyat listesiyle birlikte uzmanların yaptığı değerlendirmeler de yakından takip ediliyor. Gram ve çeyrek altındaki fiyat gelişmesine de değineceğiz.

altın
Google News

Altın fiyatlarında yaşanan gelişmelerle birlikte uzmandan uyarılar geldi. Pek çok kişinin yakından takip ettiği gram altında yükseliş yaşanmıştı. Enflasyondaki artıştan sonra altın alımlarında da kritik gelişmelerin yaşandığı görülüyor. Peki ya gram altın kaç TL olacak? 1000 TL'yi bulması durumunda diğer altın çeşitleri bundan nasıl etkilenecek göreceğiz. Özellikle de kritik bir sürece girildiği ifade edildiği için büyük bekleyiş sürmekte.

Altın Fiyatlarında Son Durum Nedir?

Gram altın 984 TL civarında geziyor. Çeyrek altın ise 1600 TL'yi geçmiş vaziyette. 885 TL değeri ile 22 ayar bilezik ve 6400 TL'lik değeri ile de Cumhuriyet altını bulunmakta. Dolayısıyla gündemde yaşanacak gelişmeler ve fiyatlarla ilgili son durumlar bu şekilde. Altın fiyatlarının daha fazla yükselmesi enflasyon ile bağdaştırılabiliyor. TL paritesindeki son duruma değineceğiz.

Altın Daha Fazla Yükselir mi?

Altın fiyatlarındaki son duruma bakacak olursak fiyatların artma ihtimali bulunuyor. Özellikle de Haziran ayındaki gidişat yakından takip edilmekte. Uzmanlar ise altının önünü açık görüyor.

<