Euro 37,02 %0,15
Dolar 34,25 %-0,03
Sterlin 44,27 %0,01
Altın 2.997 %0,17

Altın Fiyatları Tavan Yapacak! Gram Altın İçin 1000 TL Olacak..

Altın fiyatlarında artış yaşanacak mı? Savaş gelişmesiyle birlikte Kapalıçarşı'da önemli açıklamalar yapıldı. Peki yetkililer altın hakkında neler düşünüyor? Çeşitli analizler ve tahminler altın fiyatlarıyla ilgiliydi. Gram altın için 1000 TL iddiaları tekrardan yankı buldu...

0x0-son-dakika-altin-fiyatlarinda-flas-dusus-9-nisan-bugun-ceyrek-altin-ve-gram-altin-fiyatlari-ne-kadar-oldu-1617983041804.
Google News

Altın fiyatlarında yaşanan yükseliş dikkat çekmişti. Ancak son zamanlarda fiyatların iyice düştüğü görüldü. Peki gram altın tekrardan 1000 TL olabilir mi? Savaşla ilgili konuşan Kapalıçarşı yetkilileri, altın fiyatlarına ilişkin tahminlerde bulundu.

Fiyatlar Yukarı Yönlü Olabilir

Altın fiyatlarının yukarı yönlü hareket edebileceği belirtiliyor. Bu nedenle güncel fiyatların biraz daha artması beklenmekte. Ayrıca Rusya ve Ukrayna arasındaki savaşın altın fiyatlarını artırabileceği görüşü yeni değil, daha önceki savaşlar veya askeri operasyonlarda da altın fiyatlarının arttığı görüldü. Dolayısıyla beklentiler altının yükseleceği yönünde. Dolayısıyla altındaki düşüşe dair son gelişmeleri sizlerle paylaşmaya devam edeceğiz. Son zamanlar bir yükselip bir düşen altın, bir noktada tek yönlü harekete itilebilir.

Aksi Halde Düşüş Gelebilir!

Altın, eğer beklentileri karşılamayıp yükselmez ise 800 TL seviyelerine düşüş gerçekleşebilir. Bu nedenle fiyatlarla ilgili dikkat çeken gelişmelerin yaşanması bekleniyor. Birkaç ay içerisinde artış olmaması durumunda düşüş yaşanabileceği ifade ediliyor. Öte yandan FED'den gelecek açıklama da Mart ayının hareketli geçmesine neden olabilir. Son dakika altın fiyat ve tahminlerini paylaşmaya devam edeceğiz.

<