Altın Fiyatları Rekor Kırıyor! İşte Güncel Çeyrek, Yarım Altın, Cumhuriyet Altını Fiyat..

Altın Fiyatları Rekor Kırıyor! İşte Güncel Çeyrek, Yarım Altın, Cumhuriyet Altını Fiyat..

Altın fiyatları her geçen gün yükselmeye devam ediyor. Birçok vatandaş "Altın güncel fiyatı nedir?" sorusunun cevabını bilmek istiyor. Son dönemde döviz fiyatlarındaki yükseliş altını da doğrudan etkiledi.

ABD dolarının TL karşısında değer kazanmasıyla altının fiyatı da yükselmeye başladı. Gram altın, geçtiğimiz haftalarda 573 TL ile en yüksek seviyesine ulaştıktan sonra bu haftayı 555 TL'nin üzerinde kapattı. Bu çeyreğe bakıldığında alım fiyatı 92,66 liraydı. Bu haftaya 9,59 TL ile başlayan ABD doları, bu haftayı yaklaşık %1,03 yükselerek 9,69 TL'den kapattı. Dolardaki yükseliş, altın fiyatını da doğrudan etkiledi. ONS ve gram altın yükseldi. İşte tüm detaylar ve 7 Kasım güncel altın fiyatları...

Gram Altın Ne Kadar?

Gram altın, Türkiye’deki yatırımcıların favorilerinden birisi olarak karşımıza çıkıyor. Gram altın haftayı tam 565 TL’den kapattığını hatırlatmakta fayda var.

Çeyrek Altın Ne Kadar?

Çeyrek altın fiyatına bakıldığında ise alış 563,63 TL. Satış fiyatı ise 565,97 TL olarak karşımıza çıkıyor.

Cumhuriyet Altını Ne Kadar?

Cumhuriyet altını da yükselişe devam ediyor. Cumhuriyet altının alış fiyatı 3.741 TL iken satış fiyatı 3.798 TL.​​​​​​​

Yarım Altın Ne Kadar?

Yarım altın alış fiyatı 1.799 TL iken satış fiyatı da 1.846 TL.

ONS Altın Ne Kadar?

Haftaya bin 783 dolardan başlayan ONS altın hafta boyunca yaklaşık olarak yüzde 1,99 değer kazandı ve bin 818 dolara kadar ulaşmış oldu. ONS altının alışı 17 bin 591 TL.