Euro 37,13 %0,45
Dolar 34,23 %-0,11
Sterlin 44,48 %0,50
Altın 3.010 %0,59

Alkol Fiyatlarınada Zam Geldi! Bira, Rakı, Şarap, Şampanya, Votka, Viski ve Konyak Yeni Fiyat Listesi Yayınlandı..

Alkol fiyatlarının zamlanması sonrasında güncel fiyatlar merak edildi. Peki alkol fiyatları hakkında neler biliyoruz? Bira, viski, votka ve konyak fiyatlarına dair bilinmeyenler ortaya çıktı. Alkoldeki zamla birlikte merak edilenler de yanıt buldu.

alkol zam
Google News

Alkol fiyatlarındaki son dakika gelişmesi gözler önüne serildi. Fiyatların iyice artmasından ötürü son olarak bira fiyatlarına gelen zam konuşuluyor. Tütün ürünlerinin yanı sıra alkol fiyatları da sıklıkla zamlanmakta. Hal böyle olunca çeşitli açıklamalar yapan sosyal medya kullanıcıları, fiyatlardaki abartı yükselişe değiniyor. Peki güncel olarak votka, viski, konyak ve şampanyada fiyatlar nasıl? Gündeme bomba gibi düşen fiyat gelişmesini sizlerle paylaşacağız. Son zamanların en yüksek alkol fiyatları büyük tepki çekiyor.


Özgür Aybaş Tepki Göstermişti!
Özgür Aybaş, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada alkol fiyatlarına gelen zammı duyururken bir yandan da tepki dolu açıklamaya imza atmıştı. Sık sık gelen zamlardan ötürü tepki göstermesi normal karşılandı. Aşağıdaki açıklama ile fiyat artışını duyurdu:
"ZAM!!Bira sever dostlar Sizlere üzücü haberim var Çoğunluğu ithal olan bira çeşitlerine zam geldi. Bira ve Şarap bir zamanlar en ucuz içkiydi çok değil 1/2 sene önceye kadar öyleydi .Bir kültür zamlarla yok ediliyor Zamlarla yasaklanıyor. Zıkkım için diyen Vatan hayinidir"
Güncel Alkol Fiyatları!
Tekellerde en ucuz ithal biranın 18 TL olduğu belirtirken, en pahalı biranın ise 51 TL olarak kaydedildiği görülüyor. Dolayısıyla güncel fiyat listesine göz atacak olursak fiyatlarda ciddi oranda bir yükseliş olduğu söylenebilir.

<