Euro 37,17 %0,08
Dolar 34,23 %0,17
Sterlin 44,57 %0,16
Altın 3.001 %-0,35

Akbank'a Geçenlere Faizsiz Kredi Verilecek! 7500 TL Kredi İçin Kefil Şartı da Yok!

Akbank, öyle bir kampanya yaptı ki müşterileri şaştı kaldı. 7500 TL'lik kredi için kefil ve faiz beklentisi yok. Üstelik bu kampanyanın sona ermesine çok az bir zaman kaldı. Kimler bu fırsattan yararlanabilecek? İşte detaylarıyla beraber Akbank faizsiz kredi kampanyası haberimizde...

Para Logo
Google News

Akbank, önemli bir kampanya başlattı. Birkaç gün içerisinde sona erecek olan kampanyaya dair merak edilenler yanıt buldu. Peki ya Akbank'tan kredi çekecekler neye dikkat etmeli? Faizsiz ve kefilsiz kredi için aranan şartları sizlerle paylaşacağız. İşte güncel gelişmeler ve çok daha fazlası haberimizde yerini alacak.

Akbank Faizsiz Kredi Şartları

Akbank mobil uygulamasını indiren ve uzaktan bir şekilde ilk defa Akbank'lı olanlar bu krediyi çekebilecek. Dolayısıyla faizsiz 7500 TL krediye ilişkin vade fırsatı da sunuldu. 2 ila 6 ay arasında vade seçeneği sizleri bekliyor. Eğer krediden bir an önce yararlanmak istiyorsanız elinizi çabuk tutmalısınız. Çünkü tarihin en kısa sürede sona erebileceği belirtildi.

31 Temmuz'da Kampanya Bitecek!

Akbank'ın kampanyası 31 Temmuz 2022 tarihinde sona erecek. Dolayısıyla bu fırsatı değerlendirmek isteyenler için son çağrı yapıldı. Akbank'a katılan pek çok kişi 7500 TL'lik kredi fırsatını değerlendirmeyi tercih etti. Bankaya ve kredi paketlerine ilişkin güncel gelişmeleri sizlerle paylaşmaya devam edeceğiz.

<