Akbank Kart Kullananlara Özel Kampanya Duyuruldu! 30 Eylül'de Fırsat Sona Erecek!

Akbank Kart Kullananlara Özel Kampanya Duyuruldu! 30 Eylül'de Fırsat Sona Erecek!

Akbank'ın yeni kampanyası büyük ses getirdi. Yapacağınız alışverişlerde chip-para hakkı kazanacaksınız. Öte yandan kampanyanın son tarihi için 30 Eylül 2022 bilgisi paylaşıldı. Peki ya toplamda ne kadarlık chip-para veriliyor. İşte kampanyaya ilişkin detaylar...

Akbank kart ile yapacağınız alışverişlerde tek seferde 750 TL ve üzeri alışverişlerde 50 TL CHIP para veriliyor. 2500 TL ve üzeri alışverişlerde ise 150 TL chip-para verilmektedir. Dolayısıyla bu fırsatı kaçırmak istemeyenler elini çabuk tutmalı. Yalnızca Eylül ayı içerisinde geçerli olacak. Öte yandan 1 Eylül'de başlayan kampanyaya yoğun ilgi gösterilmekte. Sizler de toplu alışverişlerinizi tek seferde yaparsanız ve bunu Akbank kartınız ile gerçekleştirirseniz fazladan satın alma imkanına sahip olacaksınız.

Kampanya Detayları

Satın alım işlemini bizimtoptan com tr üzerinden gerçekleştirmeniz durumunda kampanyadan faydalanabilirsiniz. Öte yandan kampanyada kullanılması gereken kartlardan da söz edildi. Sizler de bu kampanyadaki kartlara göz atabilir ve kart seçiminizi ona göre yapabilirsiniz.

Hangi Kartlarda Geçerli?

Kampanyada kullanılması gereken kartları sizler için paylaştık. Axess, Wings, Free, Akbank Kart, Ticari Kartlar ile bu kartlara bağlı ek kartlar ve sanal kartlar kampanyaya dahildir. Bank’O Card Axess puan kampanyasına dahil değildir.