Euro 36,96 %0,12
Dolar 34,24 %-0,04
Sterlin 44,29 %0,08
Altın 2.996 %0,13

Akbank 3 Ay Ertelemeli İhtiyaç Kredisi Kampanyasını Yeniden Başlattı' Duyan Akbank'a Akın Etti!

Akbank'ın ihtiyaç kredisi başvurusu büyük dikkat çekti. 3 ay ertelemeli kredi çekmek için ne yapmalısınız? Kredinin vade sayısı belirtildi. Oldukça uygun ödeme koşullarında kredinizi çekebileceksiniz. İşte kredi başvurusu için gerekli belgeler ve çok daha fazlası haberimizde...

akbank
Google News

Akbank, 3 ay ertelemeli kredi vermeye hazırlanıyor. Müşterilerine vereceği bu kredi ile birlikte önemli bir kampanyaya imzasını atacak. Üstelik faiz oranı ve vade sayısına ilişkin çeşitli açıklamalar da yapıldı. Kredi başvurusunun nasıl yapılacağı da belirlenecek. İhtiyaç kredisi çekmek isteyenler detayları merak ediyor. Peki kredide ne gibi gelişmeler yaşanacak?

Ertelemeli Kredi Sürprizi!

Çekeceğiniz ihtiyaç kredisinde ertelemeli kredi sürprizi yaşanıyor. Böylelikle 3 ay boyunca kredi ödemek zorunda kalmazsınız. Sonrasında ise taksitlerle ödemeye devam edersiniz. Krediyi ilk başta en fazla 92 gün ödememe hakkına sahipsiniz. Bunun yanı sıra ertelemeli kredi de dahil olmak üzere 36 ay vadeye kadar seçim hakkınız bulunmakta. Ertelemesiz şekilde toplamda vade 33 aydır.

Kredi Başvurusu Gerekli Belgeler

Şubeye giderek kredi başvurusunda bulunacaksanız gerekli belgeler aşağıdaki gibidir:

  • Nüfus cüzdanı veya sürücü belgesi aslı ve fotokopisi
  • Gerekli görülmesi durumunda adres teyidi amaçlı belge talep edilebilecektir.
  • Gelir Belgesi – Maaş bordrosu (Maaş müşterimizin getirmesine gerek yoktur)
  • Özel sektör çalışanlarından SGK Hizmet Döküm Belgesi **(Maaş müşterimizin getirmesine gerek yoktur)
<