Akaryakıtta Şaşırtan Gelişme! Motorine Yeni İndirim Geldi

Akaryakıtta Şaşırtan Gelişme! Motorine Yeni İndirim Geldi

Akaryakıt fiyatlarındaki son durum dikkat çekiyor. Benzin ve motorin fiyatlarına dair son bilgiler yerini aldı. Peki ya bizler güncel olarak neler biliyoruz? İşte pek çok kişinin yakından takip ettiği akaryakıt fiyatları ve dahası haberimizde...

Akaryakıt fiyatlarına ilişkin merak edilenler tek tek yanıt bulacak. Son zamanlarda benzin ve motorinin iyice zamlanması dikkat çekmişti. Ancak gelinen noktada öyle detaylar ortaya çıktı ki herkes şok üstüne şok yaşayacak. Dolayısıyla akaryakıta dair bilinmeyenler tek tek ortaya çıkmak üzere. Motorin fiyatları daha da düşecek mi?

Motorine Zam Gelecek mi?

Motorin fiyatına yeni bir zam gelmesi bekleniyor. Yapılan açıklama ile birlikte motorinde bu geceden itibaren 2,13 TL'lik indirim yapılabileceği belirtildi. Dolayısıyla motorine ilişkin bu detay bile büyük ses getirecektir. Pek çok kişinin yakından takip ettiği gelişme esasında bizleri nelerin beklediği yanıt bulacak. Motorin fiyatı hakkında başka neler bilmekteyiz? Akaryakıttaki bu fırsatları değerlendirmek isteyenler indirimi beklemeye başladı.

Akaryakıtta Güncel Fiyatlar

İstanbul Benzin, Motorin, LPG Fiyatları 13 Ekim

Benzin: 20.61 TL

Motorin (Mazot): 28.55 TL

LPG (Otogaz): 9.98 TL

 

Ankara Benzin, Motorin, LPG Fiyatları 13 Ekim

Benzin: 20.74 TL

Motorin (Mazot): 28.64 TL

LPG (Otogaz): 10.25 TL

 

İzmir Benzin, Motorin, LPG Fiyatları 13 Ekim

Benzin: 20.73 TL

Motorin (Mazot): 28.67 TL

LPG (Otogaz): 9.98 TL