Euro 37,03 %0,18
Dolar 34,25 %-0,05
Sterlin 44,47 %0,40
Altın 3.011 %0,64

Akaryakıtta Sadece Motorine Zam Geldi! Motorin Pompa Fiyatı Ne Kadar?

Akaryakıt fiyatlarına yeni zamlar geliyor. Motorinin fiyatı yeniden arttı. Bu gelişme sonrasında İstanbul, İzmir ve Ankara'da motorin kaç TL'den satılacak? Akaryakıt satın almayı düşünenler bu gelişme ile birlikte eskisinden daha fazla ödeme yapacak.

Shell Akaryakıt İndirimi
Google News

Motorin fiyatlarının tekrardan zamlanması dikkat çekti. Brent varil fiyatının 120 doları aşması ve sonrası küçük yüzdelerle düşmesi zammı önleyemedi. Yeni zam kararı çoktan duyuruldu ve işleme konuldu. Bu gelişme sonrasında güncel motorin fiyatı merak ediliyor. Pek çok kişinin akaryakıttaki fiyatları araştırdığını belirtelim. Üstelik motorine yakın zamanda yeni bir zammın daha gelebileceği ifade edildi.

Motorin Kaç TL Oldu?

1,39 TL'lik zam pompaya yansıdı. Motorinin ortalama fiyatı İstanbul'da 23.64 TL seviyelerine yükseldi. Ankara'da ve İzmir'de ise motorin fiyatı 1,60 TL zamla 22,27 TL olarak satılacak. Dolayısıyla akaryakıttaki bu gelişme otomobil sahiplerini biraz üzdü. Çünkü neredeyse 25 TL'ye satılmasına çok az kalmışa benziyor. Eğer brent varil petrol fiyatı biraz daha yükselir ise benzin ve motorini kimse durduramayacak.

Vergi İndirimi Olacak mı?

Öte yandan daha önce akaryakıt fiyatlarına ilişkin vergi indirimi olabileceğinden söz ediliyordu. Fakat bu tabloda vergi indirimi olsa bile brent varil petrol fiyatının biraz yükselmesiyle birlikte tüm dengeler alt üst olabilir. Son dakika gelişmelerine ilişkin güncel değerlendirmeleri sizlerle paylaşmayı sürdüreceğiz.

<